Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre van ésszerű magyarázat?
Figyelt kérdés
A barátom elhívott randizni egy nálam külsőre sokkal csúnyább lányt, akinek még érettségije sincs. Teszem hozzá köztünk minden nagyon jól működik, megadok neki mindent. Mikor lebukott azt mondta, csak meg akartam inni vele egy kávét. Nem nézem le az embereket, nincs olyan, hogy jobb nálam csak más...de ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Még, ha szebb lenne egy csúcskategóriás modell azt mondom oké, mindenki vágyik a szebbre meg a jobbra, de ilyenekről szó sincs.2018. aug. 30. 09:51
1/6 anonim válasza:
Érettségi kell egy randihoz? :D nem azon múlnak a dolgok és nem is azon ki a szebb. Gondolom kezd rád unni és keresi az újat.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy erről van szó.
2018. aug. 30. 10:10
3/6 anonim válasza:
Van benne valami, ami benned nincs, és ezt érdekesnek találta. Kiemelted, amiben te jobbnak látod magad. Vajon ő miben volt más, mint te?
A barátod, ha már kapcsolatban vagytok, egy másik lánnyal randizott (nem tök mindegy, kivel?). Engem a tény zavarna, nem a lányt mérném fel. Mindegy ki az, ha a barátomat érdekli, akkor én nem érdeklem eléggé... és ez már gond.
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj, a következő szebb lesz nálad.
5/6 anonim válasza:
Nézd, nem csak a külső kell ahhoz, hogy valaki szimpatikus legyen.
Nekem is volt olyan ismerősöm (nem voltam kapcsolatban), akivel szívesen elmentem bárhová. A közelemben lévő pár idióta (akkori haverom) állandóan csesztett, hogy miért ilyen kinézetű nővel megyek el. Nekem tetszett, nekik nem.
6/6 anonim válasza:
Ha nem hiszed hogy arról van szó amit elsőnek írtam akkor még is milyen választ várst? "Ó ne foglalkozz vele csak barátkozik" vagy " Biztos van valami megbeszélni valójuk" vagy nem tudom mit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!