Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a discoban találom meg az igazit?
Figyelt kérdés
Sziasztok ezt a kérdést azért irtam, mert nem nagyon szeretek discoba járni. Sok embertől hallottam h ott találják meg az igazit. És nagyon szeretnék valakit magamnak de discoba menés nélkül. Lehetséges??2010. jún. 21. 18:09
1/12 A kérdező kommentje:
Ki hagytam: 17/f
2010. jún. 21. 18:10
2/12 anonim válasza:
hát én discoban eddig csak ribancokkal találkoztam..
3/12 anonim válasza:
Az Igazit bárhol megtalálhatod. hogy 15 éves lánykák épp ott találták meg az éppen aktuális igazit, az nem mérvadó.
ha Te nem vagy bulizós, akkor jobb, ha nem olyan helyen találod meg a párod.
ha nyugisabb vagy, ismerkedj Neked való helyeken.
4/12 anonim válasza:
én sok olyan embert ismerek aki az interneten találta meg az igazit... biztos,hogy lehet a bulihelyeket is de nem jellemző,azok inkább csak egyéjszakás dolgok
5/12 anonim válasza:
már miért pont diszkóban? ennyi erővel a buszmegállóban is találkozhatsz az igazival...
a diszkós kisfiúk persze hogy a diszkós kislányokra buknak, mert nagyjából ugyan az az érdeklődési kör
de neked attól még nem kell oda járnod, ismerkedni rengeteg módon lehet :)
és ezt a diszkós dolgot (a nevét még csak kimondani is szörnyű...)... szerintem ne erőltesd :D nem minden csaj bukik a 0 ritmusérzékű felzselézett hajú kis k*csögökre ;)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 21. 18:16
7/12 anonim válasza:
Igen,olyan szórakozó helyen,amit te is szeretsz.Persze csak ha komolyat akarsz,mert különben tényleg bárhol lehet.Internet,buszmegálló,stb szerintem csak sztereotipia.
8/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül diszkóban, de szórakozóhelyeken/bulikban/koncerteken komoly kapcsolatok tudnak szövődni (személyes tapasztalat). Máshol eddig hiába próbálkoztam, nem sikerült becsajoznom, szóval kösd fel a gatyádat, légy férfi és hódítsd meg az éjszakát ;) 18f
9/12 anonim válasza:
Hát discóban maximum könnyűvérú lányokat kapsz meg.
10/12 anonim válasza:
Ha az igazi nálad egyenlő egy r*bancal akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!