Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális 2 hónapos gyerek mellett?
Többször láttam ,hogy a férjem a startlap híreknél a nős "híreket" nézi ... ki mit villantott ...
Úgy érzem mindent megkap tőlem , 20 évvel idősebb tőlem . 3éve vagyunk egyutt .
Mikor szóltam neki azzal jott,olyan cikket olvas-nez amit akar. Erre mondtam neki oké akkor én is nézek majd mindennap kigyúrt meztelen férfiakat ,felkapta a vizet,mondja lófaszt 😂
Magyarul neki lehetne,nekem nem. Hat biztos hogy nem lesz így ...
Ha jobban belegondolok,én úgy érzem nekem már itt kezdődik a megcsalás... .más nők meztelen testére kiváncsi...
Mondtam is neki,menjunk szét ,neki ilyen vágyai vannak... nyugodtan menjen nőzni ,biztos az való neki ,mint családapáskodni...persze jott azzal,hogy nee,szeret minket,stb...
"De meg miért nézi?? Orulnie kellene hogy van egy 20 evvel fiatalabb noje...
Neki mar semmi nem elég??"
Ti nem szeretitek egymást. Pontosabban te őt biztosan nem. Te csak sértődött vagy és _egyáltalán_ nem érdekel mi jár a férjed fejében. Nem izgat mi ennek az oka, te toppantottál, hogy fejezze be, tehát legyen befejezve és mi az hogy még nincs befejezve? Hogy merészeli nem befejezni, hiszen ez neked jár mivel húsz évvel fiatalabb vagy. Nos ez a fajta adok-kapok, kinek mi jár féle zsaroló érvelés egyenes út a megcsaláshoz, aztán majd foghatod te is arra, hogy a gyerek miatt volt az egész és ő alkalmatlan apának, valójában te vagy egy hárpia.
Légyszi ne kezdd el szidni a férjed és magadat dicsérni, hogy te bezzeg mennyi mindent megcsinálsz. Egyrészt a férjed nincs itt és az ő verzióját nem hallhatjuk, másrészt a kutya nem tudja leellenőrizni, hogy te mennyire vagy "bezzeg-feleség". A kis idézett rész világosan megmutatja, hogy nem szereted őt igazán. Mivel nem kap tőled szeretetet ezért más nők képével szórakoztatja magát és abban teljesen igazad van, hogy egy idő múlva majd egy hús-vér nőtől fogja megkapni a kedvességet, mert még a húsz évvel öregebb "vén trottyok" is szeretik, ha kedvesen szólnak hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!