Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar egy férfi szexet ha adott a helyszín és az alkalom?
KB 1.5 hónapja ismerkedunk. Sajnos hatalmas a távolság. De mindent megteszunk hogy athidaljuk. Eddigi kapcsolataimban 4-5.randin képbe került a szex. Pár napja lehívott magához 4 napra Budapestre hogy utazzak le. Sokan hülyeségnek gondolták... Hisz szinte idegen még. (5randink volt eddig de mindennap sokat beszélünk telefonon)
Leutaztam Bpre. Minden nagyon jó volt a 4 nap alatt. Nagyon jól elvagyunk együtt semmi problémánk nem volt. Sokat nevettünk, sosem unatkoztunk. De éjszaka... Nem akart semmit. Ezt nem tudom hova tenni.
Első éjjel beprobalkoztam nála, akkor sikerült felhuznom de végül csak atolelt puszilgatott és szorosan atolelve aludtunk el. Minden éjjel ez volt a menetrend. Reggel persze ágyba reggelivel ébresztett. És mindennap meglepett valami szuper programmal. Nagyon jól érzem magam vele. De nem tudom hova tenni ezt hogy nem történt szex. :( Elvette a kedvem és nem tudom így van e értelme meg türelmesnek lennem vagy csak nem kíván mint nő?
Sokan azt mondják ahigy viselkedik velem már fülig szerelmes. Folyamatosan becézget, terveket sző (pl. Menjünk le a szüleihez majd, utazzunk ide vagy oda)
De ezt a szex dolgot akkor is hiányolom.
Érett férfiről beszélünk 32 éves én 24. Van 8 év köztünk. Lehet hogy ő nem kívánja már annyira a szexet mint én?
Vagy csak nem akarja elsietni?
Mindig simogat, olelget, puszilgat, becézget. Akkor a testem nem jön be neki esetleg?
Mi lehet a gond?
És az utaló jel lehet hogy nem lett kimondva hogy akkor most együtt vagyunk e vagy sem?
(bár a tettei alapján együtt vagyunk... De kitudja)
24/N
Azért nehogy már ez legyen a normális. Egészséges 32 éves pasiról beszélünk. Szerintem impotens, vagy a franc tudja. Azért négy napig ott vagy nála, kifejezed, hogy nem lenne ellenedre, és mégsem történik semmi.
Vagy szűz még a drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!