Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek? Megcsalt a párom
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt párommal. Az elmúlt 1 évben nagyon sokat veszekedtünk, többször úgy éreztük, hogy nem megy ez tovább együtt nekünk és szétmentünk. Nem rég megint volt egy ilyen szakításunk ami 2 hónapig tartott. 19-én rá írtam mert nagyon hiányzott hogy megkerdezzem hogy hogy van, egyből talalkoztunk és kibékültünk,eltelt pár nap idili volt minden csodálatos,közös alberletet néztünk minden happy volt.26-án lebetegedett, egész nap őt ápoltam majd megkért hogy hozzam be neki a telefonját a kertből.4 év alatt 3x néztem bele a telefonjába, tudom hogy nem szép dolog de most valahogy úgy éreztem hogy muszáj megnéztem, egy női megérzés kapott el. Meg is néztem és láttam hogy amíg mi külön voltunk beszélgetett meg találkozgatott egy lánnyal akinek egyébként palija van. Olyanokat írtak egymásnak hogy "jó volt veled" meg "szép álmokat, csók" és tele volt minden szivecskekkel. Aztan leirta a lanynak hogy kibekultunk de hogy attol meg szeretne ha beszelgetnenek tovabbra is mert annyira ertelmes, kedves meg megkedvelte. Én annyira osszetortem,sosem tudtam volna elkepzelni róla hogy o tud nekem hazudni és megcsalna. Pedig de, a szemembe hazudott, megcsalt és ezek után még meg is rángatott. Én vele terveztem a jövőmet és talán meg most is meg tudnám neki bocsátani ezt pedig hihetetlenül fáj és nem tudnék már benne bízni többé. Nem tudom hogy mitévő legyek nagyon fáj amit tett. Kérlek segítsetek.. Mit tegyek??2018. aug. 28. 13:53
21/24 anonim válasza:
NEM voltatok együtt, szóval NEM csalt meg.
Amúgy kapcsolatnak nevezed ezt a szartengert? :D
22/24 anonim válasza:
Engem is inkább az zavarna jobban, ha a kapcsolatomban 4 év után is még mindig itt tatanánk, ahol a kérdező...
HA már egyszer (ráadásul többször, de mindegy) rávettétek magatokat hogy kiléptek a fosból és szakítotok végre, akkor miért kel mindig visszatáncolni? Unatkozol? Vagy a biztos fos még mindig jobb, mint a bizonytalan fos? Miért, mert azt már ismered, a másiktól meg félsz, bár ott legalább még mindig lenne lehetőséged.. De te tudod.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, sok igazságot talaltám ezekben a válaszokban sajnos vannak benne olyanok amiket ha fáj is de be kell látnom, hogy így van.
2018. aug. 29. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!