Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt álmodtam, hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy megcsalt a párom, most rettentően rosszul érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az imént keltem fel ebből a rettenetes álomból, amiben a párom megcsalt a tökéletes csoporttársammal. Az egész úgy kezdődött hogy ő kicsit becsiccsentett és nagyon jól elvoltak együtt, meg mindenki csodálkozott milyen ügyes a lány...S aztán csókolóztak.

Teljesen olyan érzésem van, hogy megtörtènt és haragot èrzek. Egyébként hétvégén tervezünk menni egy szórakozóhelyre ahol majd akar inni, most olyan mintha ez az álom előrejelzés lett volna.

Mondjam el neki? Mit tegyek e rossz érzés ellen ami teljesen maga alá kerít? :( 21l

2017. febr. 8. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak egy álom. Gondolj bele, milyen marhaságokat szoktál álmodni. Kerget egy dinoszaurusz vagy valami, annak is ennyi a valóságalapja.
2017. febr. 8. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondd el, ha akarod, mi is meg szoktuk beszelni az ilyesmit, mondjuk nem azert, mert zavarna, inkabb erdekesseg csak. Estere elfelejted amugy, most meg megvan az erzes mert most keltel de elmulik hamar, vegul is nem tortent meg valojaban es valoszinuleg nem is fog.
2017. febr. 8. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Hat tudod sokszor a tudatalattink az almainkon keresztul uzen nekunk. Peldaul, te folyamatosan erzekeled az apro jeleket a kornyezetedben, latod a szexualis feszultseged a pasid es a lany kozott, dem tudod/akarod tudatositani mert vagy elvakit a szerelem, vagy rettegsz a megcsalas gondolatatol. Szoval eselyes, hogy mar regota sunazza rendszeresen. :\
2017. febr. 8. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam ilyet a kapcsolatunk elején, eléggé megviselt, de elnevettem az egészet.

Azért rossz, mert nagyon szereted őt és nem bírnád elviselni ha ő ezt nem viszonozná ugyanolyan intenzitással.

Ja és engem az életben nem csalt meg a párom. Ha igen nagyon profin csinálhatta:))Vannak gyerekein és boldogan élünk.

Ez csak egy álom, rengeteg marhaságot álmodunk sok olyat is ami felzaklat, de nem szabad foglalkozni vele.

2017. febr. 8. 11:49
 5/8 Heart of Darkness ***** válasza:
Senki se tökéletes a csoporttársad sem az, és ez csak egy álom volt, pár óra és jobban érzed majd magad..
2017. febr. 8. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Ennél nagyobb gondod sese legyen,édes istenem...!

Ennyire unatkozol,vagy mivan??

2017. febr. 8. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Feküdj vissza és most álmodj egy olyat, hogy a csajt kőkeményen visszautasította a párod, mert csak és kizárólag téged szeret mindörökké...ettől megnyugodnál? Ugyanúgy semmi értelme (és semmire sem garancia), mint megijedni az álmodtól...
2017. febr. 8. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Bakket, te majdnem fél 12-ig alszol...? xD Besz.rok mindjárt, te miből élsz? Én is abból akarok!

Hogy mit tegyél...? Ne legyél hülye! Szerintem az is valóra válik, amikor repülsz álmodban, vagy ha agyfaló zombik kergetnek? Ne legyél már ennyire nyomorék!

2017. febr. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!