Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek? Megcsalt a párom
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt párommal. Az elmúlt 1 évben nagyon sokat veszekedtünk, többször úgy éreztük, hogy nem megy ez tovább együtt nekünk és szétmentünk. Nem rég megint volt egy ilyen szakításunk ami 2 hónapig tartott. 19-én rá írtam mert nagyon hiányzott hogy megkerdezzem hogy hogy van, egyből talalkoztunk és kibékültünk,eltelt pár nap idili volt minden csodálatos,közös alberletet néztünk minden happy volt.26-án lebetegedett, egész nap őt ápoltam majd megkért hogy hozzam be neki a telefonját a kertből.4 év alatt 3x néztem bele a telefonjába, tudom hogy nem szép dolog de most valahogy úgy éreztem hogy muszáj megnéztem, egy női megérzés kapott el. Meg is néztem és láttam hogy amíg mi külön voltunk beszélgetett meg találkozgatott egy lánnyal akinek egyébként palija van. Olyanokat írtak egymásnak hogy "jó volt veled" meg "szép álmokat, csók" és tele volt minden szivecskekkel. Aztan leirta a lanynak hogy kibekultunk de hogy attol meg szeretne ha beszelgetnenek tovabbra is mert annyira ertelmes, kedves meg megkedvelte. Én annyira osszetortem,sosem tudtam volna elkepzelni róla hogy o tud nekem hazudni és megcsalna. Pedig de, a szemembe hazudott, megcsalt és ezek után még meg is rángatott. Én vele terveztem a jövőmet és talán meg most is meg tudnám neki bocsátani ezt pedig hihetetlenül fáj és nem tudnék már benne bízni többé. Nem tudom hogy mitévő legyek nagyon fáj amit tett. Kérlek segítsetek.. Mit tegyek??
Ha nem voltatok együtt nem mindegy kivel kavar? Te jò ég... miòta megcsalás ha szingli ként mással kupakol? Max a kezèt csalta meg...
2018. aug. 28. 15:13
12/24 anonim válasza:
Szakítotok, kibékültök, szakítotok, kibékültök, ez nem kapcsolat , hanem kabaré, bohóckodàs az egész. Mellesleg nem csalt meg, mert nem voltatok együtt mikor màssal dugott. TE magad írtad le. Szóval az egész kérdésed értelmetlen. Nem volt itt megcsalàs, akkor miért a hiszti?????
2018. aug. 28. 15:24
13/24 anonim válasza:
Szakítottatok. Tehát nem csalt meg.
Ráadásul ahogy képbe kerültél, rögtön megírta a lánynak, hogy összejöttetek újra, még csak nem is két vasat tart a tűzben.
De egyetértek a többiekkel: ez egy kabaré, nem kapcsolat.
2018. aug. 28. 15:36
14/24 anonim válasza:
Nekem ebből a történetből az jön le, hogy: szakítottatok és azalatt az idő alatt találkozott lányokkal.
Ez nem megcsalás hisz nem voltatok együtt.
Összejöttetek. Majd megírta a lánynak, hogy minden happy köztetek, de mivel értelmes így beszélgethetnek. Ez szintén nem megcsalás. Ha attól a csajtól akarna még olyan valamit azt se írta volna meg neki, hogy kibékültetek.
2018. aug. 28. 15:55
15/24 anonim válasza:
De hát meg se csalt. Nem volt akkor veled, amikor meg összejöttetek, megmondta neki, hogy veled van, úgyhogy nem értem a problémád...
2018. aug. 28. 16:04
16/24 anonim válasza:
Megmondta őszintén, h veled van, de amint megint összevesztek ott ez a kedves, értelmes lány és akkor meg vele lesz. Hol itt a gond?
2018. aug. 28. 16:08
17/24 anonim válasza:
Újra megkérdezem: senkit sem zavar, hogy MEGRÁNGATTA?
Nem volt jogos kérdés, nem voltatok együtt, de ha megrángat, megüt, nincs keresnivalód mellette!!
2018. aug. 28. 16:29
18/24 anonim válasza:
1) Nem csalt meg, mert
2) Nem a párod.
A megrángatás nem szép dolog, de ennek a körülményeit nem írta le a kérdező.
2018. aug. 28. 16:38
19/24 anonim válasza:
Engem nem zavar, h megrángatta. Itt az a kérdés, h a Kérdezőt zavarja-e... sztem őt se zavarja, annyira szerelmes. Most picit pityereg, de aztán folytatódhat a szappanopera... félelmetes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!