Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnek ennyire anyagias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ennyire anyagiasak a lányok? . Ez teljesen vicces, szerintem! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 3,5 évig éltem párkapcsolatban a volt barátnőmmel.Aztán vele szakítottunk, mert mondta, hogy már nem szeret, és nem akar áltatni. Én majd bele haltam, de elengedtem, mert én viszont őt nagyon szerettem. Szerencsére azóta is nagyon jóban vagyunk. Kellett egy jó év, amíg újra párkapcsolatba tudtam kezdeni. Egy fél éve vagyok, voltam ezzel a lánnyal, akiről írok. De ahogy kiderült, csak a pénzem miatt van/volt velem.Soha nem kényeztettem el, az exemet se, és őt se. Tudta, hogy van, és ha nem kapott meg valamit, akkor hisztizett. Aztán szakított velem, mert szerinte én rá nem költök eleget. Ennek egy 3 hete maximum. Azóta nem nagyon dumáltunk.Vettem egy kocsit, ezt a múlt hét folyamán. Előtte nem volt kocsim, csak anyáméval mentem/tünk ide oda.Megtudta valszeg ezt az egészet, és msn-en amikor bejeliztem egyből rámírt, de úgy hogy szia szívem...Ami ugye nem igazán volt szokása a duzzogása mellé.És hirtelen visszakerült mindenhova hogy kapcsolatban, és közös képek. Én nem beszéltem vele inkább..De nem hiszem, hogy így folytatnám vele.Kérdés, miért van ember és ember, lány és lány között ennyi különbség? Az exem nem tett volna ilyet, a nyakamat rá, és mellé még mindig őt szeretem.Szerintetek mit csináljak?
2010. jún. 21. 16:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Jól tetted, h kiraktad, az ilyen p*csákkal nem kell foglalkozni. Én nagyon örülök, h még azelőtt találtam meg a páromat, mielőtt viszonylag jómódú lettem volna, mert így tudom, hogy engem szeret és nem a bankszámlámat.
2010. jún. 21. 19:25
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Na én tudnék mesélni az ilyen P...áról !Az én páromnak is volt előttem egy ilyen ribizlije, de több idő volt megszabadulni tőle, mint amennyit együtt voltak !Csak a pénzre hajtott semmi más és van belőlük bőven !Én több mint 3 éve vagyok a párommal, már össze is házasodtunk , a ribizli és a kapcsolatunk közt eltelt 1,5 év, szóval már 4,5 éve semmi közük egymáshoz de ribizli folyamatosan rak fel képeket közösségi oldalakra kettőjükről, de úgy, hogy összemontírozza a képeket ! Nem tudom én nem értek az ilyenekhez, még a mi gépünkről is el tudja lopni a közös képeinket és az én helyemre saját magát rakja !

Az elején kiborultam, de mára már úgy vagyok vele , hogy ennyi jutott neki az életben !:D voltam rendőrségen, kiröhögtek, nem foglalkoznak vele ! Feljelentettem bíróságon első fokon pénzbüntetést ítéltek NEKEM, hogy rágalmazásért, becsülletsértésért !

HIDD el az ilyen libával nem érdemes foglalkozni, megalázni, bosszút állni , minek ? semmi értelme !

Keress egy normális lányt, aki magadért szeret és imádni fog ez nagyobb fájdalom neki hidd el !

És igen, kicsit légy határozottam és férfiasabb, ne hagyd , hogy egy csaj a fejedre nőjön !

egy férfi az legyen férfi és hordja a nadrágot a kapcsolatban !

26/L

2010. jún. 21. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!