Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ennyire anyagiasak a lányok? . Ez teljesen vicces, szerintem! Bővebben lent!
Na én tudnék mesélni az ilyen P...áról !Az én páromnak is volt előttem egy ilyen ribizlije, de több idő volt megszabadulni tőle, mint amennyit együtt voltak !Csak a pénzre hajtott semmi más és van belőlük bőven !Én több mint 3 éve vagyok a párommal, már össze is házasodtunk , a ribizli és a kapcsolatunk közt eltelt 1,5 év, szóval már 4,5 éve semmi közük egymáshoz de ribizli folyamatosan rak fel képeket közösségi oldalakra kettőjükről, de úgy, hogy összemontírozza a képeket ! Nem tudom én nem értek az ilyenekhez, még a mi gépünkről is el tudja lopni a közös képeinket és az én helyemre saját magát rakja !
Az elején kiborultam, de mára már úgy vagyok vele , hogy ennyi jutott neki az életben !:D voltam rendőrségen, kiröhögtek, nem foglalkoznak vele ! Feljelentettem bíróságon első fokon pénzbüntetést ítéltek NEKEM, hogy rágalmazásért, becsülletsértésért !
HIDD el az ilyen libával nem érdemes foglalkozni, megalázni, bosszút állni , minek ? semmi értelme !
Keress egy normális lányt, aki magadért szeret és imádni fog ez nagyobb fájdalom neki hidd el !
És igen, kicsit légy határozottam és férfiasabb, ne hagyd , hogy egy csaj a fejedre nőjön !
egy férfi az legyen férfi és hordja a nadrágot a kapcsolatban !
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!