Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnek ennyire anyagias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ennyire anyagiasak a lányok? . Ez teljesen vicces, szerintem! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 3,5 évig éltem párkapcsolatban a volt barátnőmmel.Aztán vele szakítottunk, mert mondta, hogy már nem szeret, és nem akar áltatni. Én majd bele haltam, de elengedtem, mert én viszont őt nagyon szerettem. Szerencsére azóta is nagyon jóban vagyunk. Kellett egy jó év, amíg újra párkapcsolatba tudtam kezdeni. Egy fél éve vagyok, voltam ezzel a lánnyal, akiről írok. De ahogy kiderült, csak a pénzem miatt van/volt velem.Soha nem kényeztettem el, az exemet se, és őt se. Tudta, hogy van, és ha nem kapott meg valamit, akkor hisztizett. Aztán szakított velem, mert szerinte én rá nem költök eleget. Ennek egy 3 hete maximum. Azóta nem nagyon dumáltunk.Vettem egy kocsit, ezt a múlt hét folyamán. Előtte nem volt kocsim, csak anyáméval mentem/tünk ide oda.Megtudta valszeg ezt az egészet, és msn-en amikor bejeliztem egyből rámírt, de úgy hogy szia szívem...Ami ugye nem igazán volt szokása a duzzogása mellé.És hirtelen visszakerült mindenhova hogy kapcsolatban, és közös képek. Én nem beszéltem vele inkább..De nem hiszem, hogy így folytatnám vele.Kérdés, miért van ember és ember, lány és lány között ennyi különbség? Az exem nem tett volna ilyet, a nyakamat rá, és mellé még mindig őt szeretem.Szerintetek mit csináljak?
2010. jún. 21. 16:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

*maradjon

bocs a hibákér, a tartalom a lényeg!xD

2010. jún. 21. 17:19
 22/32 A kérdező kommentje:

Nem fogok vele összejönni...Már írtam neki szedje le a képeket...közösségi portálokról...

Erre, most nézem, alig 5 perce tett fel még kettőt...

Hát nem tudom, lehet a felfogásával is hibádzik valami.

2010. jún. 21. 17:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem is értem gyakorlatilag mi a kérdés! :) Egy idióta liba, aki csak a pénzre hajt, lepattintottad, amikor újrapróbálkozott, ennyi. Én azért vissza írtam volna, hogy mit akar, és porig aláztam volna azzal, hogy legalább ilyen formában elmondom róla a véleményemet! (bár nem hiszem, hogy egy ilyen ember ezt nagyon magára venné) Nem csípem az ilyen csajokat. Rendben én is szeretem ha meglep a párom egy-egy APRÓ ajándékkal olykor, de ennyi. Ha megyünk valahova szeretek felesben fizetni, vagy legalább úgy, hogy egyszer ő, egyszer én... Mondjuk ez mindig a mértéktől függ. Én nem vagyok egy nagy alkalom mániás idióta, de azért jól esik, ha a párom meglep valamivel pl a szülinapomon, ami nem csak egy szál virág vagy egy doboz bonbon, hanem valami maradandó! Itt sem kell 5-10 ezer ft-os kacatokra vagy ékszerekre gondolni, teljesen lényegtelen hogy 500 forint vagy 20 ezer, ha találó és személyes. Pl múltkor kaptam egy pár ezüst fülbevalót kb 800 ft lehetett nem több, de a bőrömből majd ki ugrottam annyira örültem neki! Nagyon eltalálta a stílust! :)

Tehát tény, hogy az sem jó ha smucig az ember és minden 50 Ft-tal elszámoltat, de azért az is brutális, ha egy csaj csak azért van valakivel mert villoghat vele! Szerintem amúgy abszolút neveltetés kérdése. Nekem is volt szerencsém megismerni ilyen csajokat! Többnyire akik kicsi koruk óta anyuci és apuci pici lányai, soha a porszívót nem kellett odébb tolniuk, 18. szülinapjukra saját kocsival lepték meg őket, azután nem kell csodálkozni, hogy megszoktak egy "színvonalat", és csak erre mennek. 20/L

2010. jún. 21. 17:27
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
fingjad szájba
2010. jún. 21. 17:31
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
azért hagynak el a nők mert hím létedre ilyeneket le bírsz írni, hogy bejeliztem.
2010. jún. 21. 17:52
 26/32 A kérdező kommentje:

Tudnád még miket nem vagyok képes leírni...

De amúgy, nem sokat írogatok én nekik...nem msn kapcsolat ami köztem meg az esetleges barátnőim között van, úgyhogy kötve hiszem, hogy azért hagynának el, mert leírom azt, hogy BEJELIZTEM!!!

De azért köszi!

2010. jún. 21. 17:55
 27/32 Mendus ***** válasza:
73%

Jaj fejezzétek már be :D

Manapság, ha nem vettétek volna észre, minden a szlengbe megy át, neki így tetszik ez a szó, és amúgy meg nem azon az egy szón van a hangsúly...annyi fiú használ már ilyen szavakat és NEM HOMOSZEXUÁLISAK!

Amúgy a kérdező kérdésére a válasz: NEM, nem minden lány ilyen anyagias, báááár...a legtöbb az :S

Én szeretek például felesbe fizetni, és általában sokszor ez miatt vesztem össze a párommal.

Üdv: 18/L

2010. jún. 21. 18:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Hadd higgye, hogy kapcsolatban vagytok.
2010. jún. 21. 18:19
 29/32 anonim ***** válasza:
Sz.tem egyszerű, hagytad hogy a fejedre nőjön, nem kell vele foglalkozni ilyenek sajnos vannak 21/L
2010. jún. 21. 18:39
 30/32 anonim ***** válasza:
sztem akkor szard le ..tudsz jobbat?:/vagy törd fel a myvipjét...vagy nem tom.....vagy hord el acsajt mások előtt!.na jo ezt nemkéne mert a végén még a csjok elszélednek tőled...na a csajjal ne foglalkozz ...éld az életet....És majd jön a következő..:)
2010. jún. 21. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!