Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnek ennyire anyagias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ennyire anyagiasak a lányok? . Ez teljesen vicces, szerintem! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 3,5 évig éltem párkapcsolatban a volt barátnőmmel.Aztán vele szakítottunk, mert mondta, hogy már nem szeret, és nem akar áltatni. Én majd bele haltam, de elengedtem, mert én viszont őt nagyon szerettem. Szerencsére azóta is nagyon jóban vagyunk. Kellett egy jó év, amíg újra párkapcsolatba tudtam kezdeni. Egy fél éve vagyok, voltam ezzel a lánnyal, akiről írok. De ahogy kiderült, csak a pénzem miatt van/volt velem.Soha nem kényeztettem el, az exemet se, és őt se. Tudta, hogy van, és ha nem kapott meg valamit, akkor hisztizett. Aztán szakított velem, mert szerinte én rá nem költök eleget. Ennek egy 3 hete maximum. Azóta nem nagyon dumáltunk.Vettem egy kocsit, ezt a múlt hét folyamán. Előtte nem volt kocsim, csak anyáméval mentem/tünk ide oda.Megtudta valszeg ezt az egészet, és msn-en amikor bejeliztem egyből rámírt, de úgy hogy szia szívem...Ami ugye nem igazán volt szokása a duzzogása mellé.És hirtelen visszakerült mindenhova hogy kapcsolatban, és közös képek. Én nem beszéltem vele inkább..De nem hiszem, hogy így folytatnám vele.Kérdés, miért van ember és ember, lány és lány között ennyi különbség? Az exem nem tett volna ilyet, a nyakamat rá, és mellé még mindig őt szeretem.Szerintetek mit csináljak?
2010. jún. 21. 16:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

16:43 bocs, nem hagyhatom szó nélkül:

"valakilye" helyett "valakije" bakker...

elnézést. a fórumtroll ismét megnyilvánult.

2010. jún. 21. 16:47
 12/32 anonim ***** válasza:

16:43-as vagyok...de égő, pedig tudok helyesen írni, köszönöm szépen a javítást!!! jó a szemed:D köszi!!!

Kérdező! tényleg azt kéne tenned, hogy szexelsz vele 1-et és a végén odadobsz neki max. 500 Ft-ot, hogy ennyit ér számodra, és te most költöttél rá utoljára:D:D:D

2010. jún. 21. 16:51
 13/32 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon plázacica, csinilányt fogtál ki, tapasztalatból mondom (tisztelet a kivételnek) ők ilyen kategória. keress egy szerényebb, kedves lányt, velük nem jársz így
2010. jún. 21. 16:55
 14/32 anonim ***** válasza:
De nyilvánosan kellene, a leendő sorstársaidért.
 15/32 A kérdező kommentje:

Nem nincs neki senkije, de amikor szakítottunk mondta hogy már nem szeret. Szerintem most is ugyan az a szitu. De nagyon jóban vagyunk, és ha más nem, akkor legalább ennyi megmaradt belőle:)...Meg az emlékek.

Én nem vagyok az a szemétkedős tipus. Az a baj, hogy "jólelkű" vagyok, és én még annak sem akarnék rosszat, aki mondjuk a halálomat kívánta. Pl ilyet nem tudnék megtenni.Esetleg valami mást, de...

Újrakezdeni nem fogom vele, az tuti!

Köszi a válaszokat!

16/32 anonim ***** válasza:
0%
bejeliztem??? te homoszexuális................
2010. jún. 21. 17:04
 17/32 A kérdező kommentje:

Ó hogy mindenki ezen akad fent!

És ha bejeliztem? Én bejelizek, nem bejelentkezek!

Ez csak az én dolgom...

És nem, homoszexuális nem vagyok...ott még nem tartok!

2010. jún. 21. 17:06
 18/32 anonim ***** válasza:

Azért az komoly,ha mondjuk elmentek egy plázába,és ő kiveri a hisztit,ha te nem veszel meg valamit.

Mondjuk egy ilyen mutatványhoz bomba jó csajnak kell lennie,és nagyon jó oboagépnek.Ha nagyon jó,tartsd meg hétvégi szexhez,közben meg nézelődj.Ha találsz jobbat,akkor meg kocoltatod.

Mondjuk benned is van hiba,mert nagyon nagy gyengeséget érzett a csaj,ha ilyen viselkedést meg mert engedni magának.

2010. jún. 21. 17:08
 19/32 A kérdező kommentje:

No de ez az...

Én szinte soha nem vettem neki semmit...ünnepekre, akkor is max virágot meg bonbont, és kb ennyi.

Ezért hiányzott neki, hogy nem költöttem rá...Na de...

A volt barátnőmmel szinte mindig bvoltunk valahol, csak egy faluban tónál, vagy akárhol kirándulni, pénz nélkül, őt, amikor elvittem egy tóhoz, 3 percig nem maradt meg, mert fúj a bogarak...Amikor akartam se tettem neki jót...Minden rossz volt, csak amikor vásárolni mentem én, vagy ő...De mivel soha nem kapott semmit ugye...ezt már leírtam. Annyira azért nem volt nagy dobás a csaj. Szép, de max ennyi...

2010. jún. 21. 17:13
 20/32 anonim ***** válasza:
a korábbi csajod baraggyon meg barátnak, ez a kis rib@nc meg legyen valami kulák gEcccijéé...azé aki megérdemli...nehogy összegyere még egyszer ezzel a pénzéhes libával és szerintem térítsd is észhez egy kicsit!
2010. jún. 21. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!