Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ennyire anyagiasak a lányok? . Ez teljesen vicces, szerintem! Bővebben lent!
16:43 bocs, nem hagyhatom szó nélkül:
"valakilye" helyett "valakije" bakker...
elnézést. a fórumtroll ismét megnyilvánult.
16:43-as vagyok...de égő, pedig tudok helyesen írni, köszönöm szépen a javítást!!! jó a szemed:D köszi!!!
Kérdező! tényleg azt kéne tenned, hogy szexelsz vele 1-et és a végén odadobsz neki max. 500 Ft-ot, hogy ennyit ér számodra, és te most költöttél rá utoljára:D:D:D
Nem nincs neki senkije, de amikor szakítottunk mondta hogy már nem szeret. Szerintem most is ugyan az a szitu. De nagyon jóban vagyunk, és ha más nem, akkor legalább ennyi megmaradt belőle:)...Meg az emlékek.
Én nem vagyok az a szemétkedős tipus. Az a baj, hogy "jólelkű" vagyok, és én még annak sem akarnék rosszat, aki mondjuk a halálomat kívánta. Pl ilyet nem tudnék megtenni.Esetleg valami mást, de...
Újrakezdeni nem fogom vele, az tuti!
Köszi a válaszokat!
Ó hogy mindenki ezen akad fent!
És ha bejeliztem? Én bejelizek, nem bejelentkezek!
Ez csak az én dolgom...
És nem, homoszexuális nem vagyok...ott még nem tartok!
Azért az komoly,ha mondjuk elmentek egy plázába,és ő kiveri a hisztit,ha te nem veszel meg valamit.
Mondjuk egy ilyen mutatványhoz bomba jó csajnak kell lennie,és nagyon jó oboagépnek.Ha nagyon jó,tartsd meg hétvégi szexhez,közben meg nézelődj.Ha találsz jobbat,akkor meg kocoltatod.
Mondjuk benned is van hiba,mert nagyon nagy gyengeséget érzett a csaj,ha ilyen viselkedést meg mert engedni magának.
No de ez az...
Én szinte soha nem vettem neki semmit...ünnepekre, akkor is max virágot meg bonbont, és kb ennyi.
Ezért hiányzott neki, hogy nem költöttem rá...Na de...
A volt barátnőmmel szinte mindig bvoltunk valahol, csak egy faluban tónál, vagy akárhol kirándulni, pénz nélkül, őt, amikor elvittem egy tóhoz, 3 percig nem maradt meg, mert fúj a bogarak...Amikor akartam se tettem neki jót...Minden rossz volt, csak amikor vásárolni mentem én, vagy ő...De mivel soha nem kapott semmit ugye...ezt már leírtam. Annyira azért nem volt nagy dobás a csaj. Szép, de max ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!