Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatja ezt egy férfi a partnerének? Ez szakítás?
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a párja azt mondta neki egy balhézás követően, hogy teljesen megérti ha másra vágyik, de csak akkor tudná nyugodtan elengedni ha egy jobb partnert találna nála és vele megtalálná a számításait. Számomra ez nagyon furán hangzik.
A balhézás fő oka a munka miatt van, több műszakban is dolgozik, néha külföldön is.
Komolytalan beszéd. Hogy képzeli el? A részleteket?
Te összejössz valakivel, szexuálisan és más téren is jól kijöttök, minden rendben. Akkor ő azt mondja: jól van úgy látom megtaláltad az igazit akkor váljunk el.
És ha közben a tizedik partner sem jó neked az ágyban? Akkor még nem engedlek el mert még nem találtad meg az igazit?
Én úgy gondolom hogy a párodnak van valakije azért beszél így.
Nűlam ha valaki menni akar azt engedem, függetlenül attól hogy kivel jön össze utána.
*Én is így gondolom, hogy szereti a partnerét de nem tud számára megfelelni és ezért elengedi hátha mással jobb lesz neki.
Nem ez a jó válasz.
Szereti a partnerét de nem tud többet adni a jelnlegi helyzetnél, bármennyire is szeretne és ezért elengedi hátha mással jobb lesz neki, aki megtudja azt számára adni, amit az adott helyzetben megilletné a másik embert.
2 Annál jóval többről.
Nagyon kevés az az ember aki le tud mondani az önös érdekéről, és tudja a másik ember érdekét az ő személye fölé helyezni.
*A balhézás fő oka a munka miatt van, több műszakban is dolgozik, néha külföldön is.
Ez meg egy kamu szöv amit felesleges volt a kérdésbe beletenni, mert aki beletette az egy ostoba,buta, primitiv , érzéketlen ember, aki csak hallott valamit, de a történteknél nem volt jelen.
Én viszont jelen voltam, mert nekem mondták régen.
Sikerült felhúznod, és már baromira unom a primitiv műsorod, amit előadsz. Kíváncsi lennék ha a férfi tudná mit művelsz itt, vajh mit is szólna hozzá.
Gyomorforgatóan gerinctelen és kisstilű ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!