Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek lányok ha a párotok elhanyagol?
Akkor miért nem hagyod ott? Másnál "keresed a boldogságot"
Mánmeginegyribanc!!!!
"Olyan esetbe elfogadható ha másnál keresed a boldogságot?"
akkor ez mi?
Tessék: Persze kisszivem elfogadható. Nem, dehogy megcsalás, az a csúnya fiú nem foglalkozik veled. Nyugodtan feküdj le másokkal(minden nap mással, mert az tutira nem megcsalás).Ne beszéld meg vele, nincsen értelme. Az nem viszi előre a kapcsolatot.
Így már jó? Ezt szeretnéd hallani?
Hát szívem érdekes egy stilusod van, te teszed fel hülyén a kérdést és még te sértődsz meg....pfffuuu, az ilyen minek vár értelmes kérdést?
Ha elhanyagol az részben amúgy a te hibád is, főzz neki egy finom vacsit és beszéljétek meg a dolgokat, nem értem miért írtad azt, hogy nem lehet vele megbeszélni, mindent lehet csaj akari kell, vacsi után pedig kényeztesd egy kicsit pl masszázs vagy tudod te azt mi kell a párodnak...:)
Inkább hagyd ott, mintsem hogy máshoz menj vigasztalódni.
Ha jól értem az első szexpartnered, így érthető, hogy erősebb a kötődés. Ahogy gondolom, mivel 24/F vagyok, ha ő lenne a 4. szexpartnered életedben, és ezt csinálná, mint a mostani, már dobtad volna olyan rég, hogy nem is az 5. hanem a 6. párod lenne azóta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!