Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottam vele hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam vele hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nemrég feltettem egy kérdést és azt irta rá mindenki hogy haggyam ott a csajt mert kihasznál megtettem minden kapcsolatot megszakitottam (még számot is váltottam) de most olyan ürt érzek magamban mintha nem lenne már értelme semminek és már nem tud semmi érdekelni. mégis hogy legyen tovább szerintetek?
2010. jún. 21. 13:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igaz iszogatok kitombolom magam majd sexelek egy jót és jobban leszek csak én nem iszok bulizni nincs kedvem és hátat forditottam a haverjaimnak érte. ez a nagy baj
2010. jún. 21. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor igyál, szerezd vissza a haverjaidat és kezdj el zenélni, ha eddig nem tetted.
2010. jún. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!