Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottam vele hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam vele hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nemrég feltettem egy kérdést és azt irta rá mindenki hogy haggyam ott a csajt mert kihasznál megtettem minden kapcsolatot megszakitottam (még számot is váltottam) de most olyan ürt érzek magamban mintha nem lenne már értelme semminek és már nem tud semmi érdekelni. mégis hogy legyen tovább szerintetek?
2010. jún. 21. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Így jár aki a kommentelőkre hallgat. Ne agódj, mindjárt megmondják erre is a tutit! :D :D :D

Mekkora lúzerek vannak.

2010. jún. 21. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel, majd elmúlik. Ismerkedj, jár társaságba, bulizz, így találsz majd másik lányt is. És ha eszedbe jut, hogy jól döntöttél-e, akkor gondolj arra milyen rossz volt a kapcsolatod.
2010. jún. 21. 13:47
 3/12 A kérdező kommentje:
amugy igaza volt a kommentelöknek feltettem neki azt a kérdést hogy mi a fontosabb a pénz vagy a szerelem és erre ö azt mondta hogy a szerelem is fontos de a pénz mindenek felett áll. és én is belátom hogy kihasznált.
2010. jún. 21. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
elsőnek: az itt lévők csak tanácsot adnak, mki maga hozza meg a döntését. szóval menj és hegyezd a répád.
2010. jún. 21. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Találsz te ettől sokkal jobb csajt, ne aggódj!:)

Ismerkedj, flörtölt, szórakozz:)

2010. jún. 21. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Há.. Így jártál.. Szerintem csinálj egy rendszervisszaállíást...
2010. jún. 21. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:

első vagyok!

Sajnálom mindazokat az embereket akik innen kérnek tanácsot, sőt úgy is cselekszenek.Én speciel röhögni járok ide. Mennyi-mennyi kis önjelölt pszihológus, szexológus meg a fene tudja ki válaszolgat itt. Ők még a kérdezőknél is szánalmasabbak.

u: a répás dolgon még gondolkozom

2010. jún. 21. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. A héten bánkódsz, majd a hétvégére szervezel haverokkal egy kis ivászatot. A bulin keresel valami k csajt, pár hétig keveregtek és kész is vagy egy új szerelemre.
2010. jún. 21. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:56

Ide is emberek járnak! Vannak olyanok is akik segíteni jönnek ide, vagy segítséget kérni, és néha még okos dolgokat is tudnak mondani.

2010. jún. 21. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:

" és néha még okos dolgokat is tudnak mondani."

Így van NÉHA tudnak olyat is mondani. De a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve....

2010. jún. 21. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!