Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam vele! Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Másfél évig voltunk együtt,de ő már legalább 2,5 éve szeret.Barátságnak indult,összejöttünk.. nagyon szeretem,tudom,hogy ő is engem,mégis mindig kétségekbe ütköztem,hogy valóban szeret-e,vagy csak azért van velem,mert fél,hogy nem talál mást?

Eleinte minden nagyon széép volt,az utóbbi időben is,csak néha ugy éreztem,hogy nem foglalkozik velem eleget,és nekem nagyon sok szükségem van a szeretetre,mivel csak tőle kapok,senki másra nem számíthatok.

Nekem hiányzik,hogy becézgessen,puszilgasson,vagy hogy programokat szervezzen.. az utóbbi időben,csak bent ültünk,és unatkoztam mellette,mert még hozzám szólni sem volt képes.Nagyon sokszor szakítottunk már,aztán persze mindig kibékültünk,ígérgette,hogy megváltozik.. de kutyából nem lett szalonna.Olyan nagy bűne nincs,tudom,hogy nagyon szeret,most is sír egész nap,és könyörög,hogy ne legyen vége..már a kezemet is megakarta kérni most nyáron.De én már nembírtam tovább :/ ha vele vagyok szenvedek,ha nem vagyok vele,akkoris.. nemtudom mit csináljak.. én sem akarom elveszíteni,és nemtudom az életem sem elképzelni nélküle,de nem akarom,hogy az legyen,hogy megint összejövünk,és ugyanez lesz .. Szerintetek? bocsi a sok szövegért :$

2011. júl. 20. 21:11
 1/4 A kérdező kommentje:
ja,és az is hozzátartozik,hogy biztos vagyok benne,hogy szeret,mert ezerszer elmondja egy nap,szoval szavak azok vannak.. csak tettek nem :S és nekem az hiányzik!
2011. júl. 20. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ne velünk beszéld meg,hanem vele. Mondd meg neki(persze ne fenyegesd), hogy a kapcsolatnak számodra csak akkor van értelme, ha törődik veled, és ha már nem veszed észre, akkor nem látod az értelmét. Ha ezt nem kapod meg tőle, akkor kénytelen leszel lezárni a kapcsolatot.És ha ezt nem érti meg, akkor tényleg nincs is értelme. A házasság mellett pedig akkor kötelezd el magad, ha már biztos vagy benne, hogy nem végződne válással...
2011. júl. 20. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy kiveszem a kérdező még elég fiatal. Ebben a korban nehéz felmérni, hogy jó döntés-e egy házasság. Egy válás után már bölcsebb az ember.

A leírásban viszont nem láttam, hogy te mit teszel a kapcsolatért. Te szervezel programokat?

Lehet, hogy tévedek, de úgy tűnik, hogy neked nem a párodra, hanem szeretetre van szükséged.

2011. júl. 20. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:

17 vagyok,de szerintem a szerelem nem kortól függ!

Én már nagyon sokszor elmondtam neki,hogy törődjön velem többet,de szerinte én vagyok túl érzékeny(ami igaz is),de nem tehetek róla.

Amugy meg attól hogy megkéri a kezem,az nem azt jelenti,hogy egyből össze is házasodunk .. és én jobb apát nemis tudnék találni,azt akarom,hogy ő legyen a gyerekeim apja.De attól félek,hogyha visszafogadom,azt fogja hinni,hogy tovább csinálhatja ezt velem,mert "úgyis visszafogad"mint már nagyon sokszor .. azt akarom,hogy lássa rajtam,hogy komolyan gondolom! Nem akarom vele örökre befejezni,de rá akarok ijeszteni,hogy rájöjjön,hogy ilyet többet nem szabad! Még soha senki nem szeretett így engem,mint ő.. és igen,szeretetre van szükségem,de Tőle !

2011. júl. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!