Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon válogatós és megbánt azzal, ahogy viselkedik. Mit tegyek?
Akkor kellett volna kidobni a francba, amikor elmondta, hogy mit követel tőled.
Minek főzöl rá, amikor azt sem érdemli meg, hogy kenj neki egy szelet kenyeret?
A helyedben csak a "tiltott" kajákat főzném, ha nem tetszik neki, így járt. De esélyesebb, hogy kivágnám. Keressen magának szakácsnőt.
Oké-oké, az elején megígérted, de látod, hogy nem kell, miért erőlteted akkor?
Az ember sok mindent mond összeköltözés előtt, mert elképzeli, hogy milyennek kellene lennie, de utána az összeszokásnál tök másképp alakul minden. Mert mindketten hoztok otthonról szokásokat, és azt nem lehet csettintésre félredobni.
Nekem is megmondta a párom az elején, hogy neki napi szinten főtt kaja kell meg minden hétvégén süti, mert az a természetes. Ehhez képest másfél év együttélés után ott tartunk, hogy átlagban heti kétszer főzök, sütivel összesen egyszer próbálkoztam, akkor se fogyott el, úgyhogy azt max a születésnapjára kap. Neki meg ez így teljesen jól van, ő is mondja sokszor, hogy inkább pihenjünk, ne főzzek.
Én meg olyan voltam, hogy nem ettem a maradékot a hűtőből otthon, mert csak a friss kaja kell, ha meg nem volt a fogamra való, éltem szendvicsen. Ehhez képest pékárut egy hónapban kb egyszer veszünk, ha megkívánjuk a melegszenyát, mert amúgy nem fogy el... és megtanultam több napra főzni, és meg is eszem.
Még élünk, nem halt éhen egyikőnk sem, és teljesen jó ez a kialakult rendszer. :)
Tessék kicsit rugalmasabb lenni. Kért valamit, megcsináltad, tök jó. De ha látod, hogy mégse kell, akkor ne erőlködj feleslegesen. Főzz olyat, ami neked ízlik, és ami elfogy akkor is, ha csak te eszed meg másnap. Neki akkor főzz, ha kéri. Hatféle felvágott meg szalámi helyett vegyél pár fagyasztott pizzát, vannak már olcsón is finomak (pl. aldi/lidl), az kb. harmadannyiba kerül, mintha rendel egyet, és máris spóroltatok.
"Egyébként az elején leszögezte, hogy neki napi 2X meleg étel kell, és minden nap más, akkor legyek vele, ha ezt tudom vállalni."
Tehát önként jöttél össze ezzel a ***. Ne haragudj kérdező, de ha szolgaságra vállalkoztál, akkor meg is érdemled a sorsodat. Én biztos nem szolgálnék így ki egy felnőtt férfit, aki úgy viselkedik, mint egy csecsemő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!