Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már most féltékenykedik? Randiztunk
párszor, totál szerelmes vagyok, még nem volt
közöttünk komoly dolog, illetve nem vagyunk kapcsolatban.
De már most célozgat. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Ma pl. azzal húzott fel, h megjelölt ismerősnek egy srác, aki neki ismerőse. Megkérdeztem ki ő, mert nem hinném, hogy ismerem, erre ő azt válaszolta, h egyébként nem ismeri igazán jól és nehogy visszaigazoljam a jelölést, és hogy nem érti minek jelölt meg. Majd azt vettem észre, hogy kitörölte a srácot az ismerősei közül..na de miért??? nem értem. Legutóbb kávézni mentem az ismerősömmel, az első kérdése volt, hogy fiúval vagy lánnyal megyek? Ha nem válaszolok neki messengeren már azt írja, hogy biztos valaki mással beszélek. Legutóbb, amikor elköszöntem tőle és még fenn maradtam az oldalon, rám írt, hogy menjek aludni vagy esetleg mással beszélgetek??? :/ Tudom ezek nem nagy dolgok, de furcsa, úgy h kapcsolatban sem vagyunk. Hozzáteszem ő egy arab srác, aki Magyarországon él. Talán más a mentalitásuk,de ez furcsa számomra. 26/N
#11 miért szerinted normális az arab “férfi” mentalitás ?? Amit muvelnek a nőkkel csak mert farkuk van? Hogy alazzak a nőket ? Hogy csak a ferifi az értek náluk a nő meg szar?!!
Nem vagyok rasszista de gyulolom az arab férfi mentalitást
Hazájukban uralkodjanak a nőkön ne itt Európában
Beteg vallásukat ott gyakoroljak ne itt
2018. aug. 19. 18:26
12/18 anonim válasza:
Lassan írom, hogy biztosan megértsd: MENEKÜLJ. Míg nem késő.
A bántalmazó kapcsolat tipikus kezdete. Később minden egyes pillanatról be kell majd számolnod, ha 5 percet késel a munkából hazafelé menet, már számon fog kérni, előbb - utóbb meg megüt, mert mondjuk a postással beszélgettél, aki férfi.
2018. aug. 19. 19:28
13/18 anonim válasza:
De igen, lehet az egész népet jellemezni. Mert ilyenek és kész. Cigányok dettó. A zsidók se jobbak, minden nagy pénz az ő kezükben van. Élősködő népség mindegyik. A magyar lányoknak manapság már nem felelnek meg a magyar fiúk, férfiak? Csak az idegen a szép? Elég baj.
2018. aug. 19. 19:56
14/18 anonim válasza:
kisp.cs anyukakicsifija pasi. Tele velük a világ. Hagyd a fenébe mielőtt kést vág beléd.
2018. aug. 19. 20:31
15/18 A legrosszindulatúbb válasza:
#12: Szerinted másabb a magyar mentalitás? Félre ne értsd, nem védem az iszlám vallás követőit, róluk is megvan a magam véleménye, viszont vallás nélkül a magyarok között is van bőven annyi önző, alattomos, féreg csőgörény, hogy emberek közé nem engedném őket, nemhogy párkapcsolatokba. A széljobberek kb. ilyenek szoktak lenni. Fröcskölnek Trianon miatt, közben meg románozzák, szerbezik, szlovákozzák az erdélyi, vajdasági, felvidéki magyarokat.
2018. aug. 19. 20:57
16/18 anonim válasza:
#16 igazad van amit írtál , van egy két ilyen távoli ismerosom aki ilyen sajnos
Rengeteg ilyen ember van, az sem jobb annál amit én irtam az is gusztustalan viselkedés
2018. aug. 19. 21:01
17/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, hálás vagyok, hogy ennyien írtok, csak össze ne vesszen itt senki. mindenkinek van saját véleménye, mindenkire kíváncsi vagyok és elfogadom, köszi ;)
2018. aug. 19. 21:03
18/18 anonim válasza:
Először is, nincs olyan, hogy másabb, ne gyilkoljuk már azt a szerencsétlen magyar nyelvet. Széljobber szó se létezik, azok az emberek legfeljebb hazafiak, akiknek a nemzet az első. Én is utálom a trianoni szerződést, és nem hívom szlováknak, románnak, szerbnek, ukránnak a határon túli magyart. Igen, a magyarok között is van bőven szarkeverő, de az arabra, cigányra stb. nyugodtan mondható, hogy ocsmány népség, egy az egyben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!