Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki ha még nem volt komoly kapcsolatom, még nem voltam igazán szerelmes? 19L
Volt pár randim, néhány csók, egy távkapcsolat féleségem, de semmi komoly. Még azt a mindent elsöprő szerelmet sem éreztem senki iránt.
Azonban nem is vagyok olyan típus aki kalandozik, meg rámászik a pasikra. Egyszerűen még nem találkoztam olyannal aki megdobbantotta volna a szívem.
Ma családi ebédnél szóba került, hogy jövőre egyetemre megyek és bátyám tett egy megjegyzést arra, hogy most már ideje lenne összeszednem valakit. Az egyetem amúgy is a d*gásról szól.... Mire persze elkezdtek faggatni..
Nekem azért ez az egész helyzet elég megalázó volt.
Ez most tényleg olyan nagy tragédia?
Vagy én gondolom túl a szituációt?
Tudod, valami akkor lesz ciki, vagy gáz, ha te magad annak tartod. És sajnos te annak tartod.
Az egyetem nem a dugásról szól. A tanulásról. És érett lány vagy (nő nem biztos), el kellene tudnod dönteni, hogy belemész-e, vagy sem.
Basszus, eddig azt gondoltam, hogy az egyetem a tanulásról, és a diplomaszerzésről szól elsősorban.
De ha tényleg a dugásról szól, akkor már nem csodálkozom, hogy vizsgákon is ennyit szopnak szegény hallgatók.
Nem, szerintem egyáltalán nem ciki, inkább úgy mondanám a mai világban a társadalom egy bizonyos részével nagy probléma van, mert úgy tekintik mintha a normálisság alapvető kritériuma, feltétele lenne hogy valakinek legyen párkapcsolata, szerelmes legyen, korán elveszítse, stb...
Persze lehet hogy csak nagy részt a fiatalabb generációnál... :D
Nem, nem tragédia, van még bőven időd rá és ne adj a szavukra. Majd mikor elérkezettnek látod az időt szerzel párt magadnak, addig semmiképpen se mások biztatására, késztetésére, mert az már nem saját akaratodból történne.
Én nem érzem gáznak magam e miatt. Csak ma, ahogy feljött a téma és amilyen stílusban, nekem kicsit rosszul esett. Bátyámnak mindig is "más" volt az értékrendje ő elég korán kezdett "mindent". Néha olyan mintha sajnálna érte h nekem nincs senkim. Lehetne, de ilyen "látvány kapcsolat" nekem nem kell. Szerintem mindennek megvan a maga ideje....
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én szeretnék párkapcsolatot.
De nem látványkapcsolatot ami csak azért van h legyen valaki és mert "menő". Hanem egy komoly, tényleges párkapcsolatot, érzésekkel, hűséggel, odaadással, feltételek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!