Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne, ha a párod nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha a párod nem jönne el felköszönteni pedig otthon van?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom. Anyagi okokból nem megyünk sehova megünnepelni.

Az este ért haza munkából, otthon aludt. Ma gondoltam meglep, eljön hozzám reggel, felköszönt és együtt leszünk legalább itthon.

Errefel mindenki hamarabb köszöntött fel, ő épp az imént hívott,hogy boldog szülinapot. Kérdem mit csinál: hát otthon van. (még nem kellett mennie dolgozni,csak mikor hívják)

Nagyon rosszul esett,hogy nem ugrott el hozzám legalább két szóra is felköszönteni(5 kmre lakunk) aztán később ha hívják lehet kell dolgozzon.

Ti mit gondoltok erről? Jogosan érzem azt,hogy nem vagyok fontos neki?

2018. aug. 18. 13:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Négy éve vagyunk együtt. Eddigi években mindig előre megkérdezte mire van szükségem és azt vett. Vagy elvitt valahova kiruccanni.

Az idén ez nem volt. Két hete voltunk nyaralni közös költséggel. Felhoztam hogy most hétvégén menjünk strandra és ott tölthetnénk a szülinapom. Ő nem akart,mert kell a pénz az autóra amit vesz. Ezt megértettem. Gondoltam itthon együtt leszünk legalább, jön mikor felkel, felköszönt. Nem vártam semmit, csak hogy lássam eszébe van hogy ma van a napom és gondol rám.

Errefel inkább csak felhív otthonról azt közli hogy otthon van. Én meg itthon egyedül punnyadok. Nagyon sértve érzem magam...s ahogy látom nektek is annyira sértő lenne, hogy az egész kapcsolaton elgondokodnátok :(

2018. aug. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!