Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi elhízhat, a nőnek nem tanácsos?
Szinte csak olyan kérdéseket olvasok itt, hogy férfiak panaszkodnak amiatt, hogy a nő szedett fel pár kilót a párkapcsolat alatt. Általában igénytelennek van beállítva a nő, és több válaszadó is szakítást javasol.
Nálunk pont fordítva van. Én mindig vékony alkatú voltam nulla felesleggel, de 1 éve már aktívabban sportolok is. A párom 183 centihez 65 kiló volt, ami kicsit kevésnek hangzik, de nem volt egyáltalán alultáplált külsejű. Sőt, kellemesen tónusos, vékony teste volt. Lassan 80 kilónál jár, és mindenki dicséri, hogy nyikhaj gyerekből milyen férfias külsejűvé vált. Amikor meg mertem jegyezni, hogy engem nem kifejezetten vonzanak a marokra fogható cicijei és a sörhasa, akkor még én lettem leszólva, hogy örülnöm kellene, hogy milyen férfias lett a párom.
Ha egy (vékonyabb) férfi elhízik, az becsülendő és férfias, de ha egy nőre szalad fel pár kiló, az már igénytelen?
Nem hiíhtaunk mi sem el,nem bizony.
Úgyanúgy nekünk is oda kell sőt még jobban tenni magunkat.
Én mindig odafigyelek sőt egyre jobban,mindig a top formám akarom hozni,nem eszek édességet,kenyeret,se nokedlit,se tésztát.
Csak színtiszta hús,tenger gyümölcsei,zöldség,gyümölcs(nyilván az is megfelelő időben).
Heti 5 edzés plusz még kardió(futás).
Tehát igen elvárom,hogy ne hízzon a párom de cserébe ÉN sem fogok elhízni sőt egy kisportolt férfi maradok mellette és még jobban odateszem magam.
Tehát nem senkinek sincsen megengedve nekünk sem egyáltalán.
Ha ez megnyugtat, nőként is cseszegetnek, hogy “egyél!”, ha vékony vagy. Nemis kell ehhez csontkollekciónak lenni, csak a sok kövér irigykedik és így szólnak be.
Ezt a kerdest mar en is feltettem, de erdemi valasz nem erkezett, csak a sok Jancsika mondta a magaet, hogy a no dolga szepnek lenni, stb.
Hat mit ne mondjak, rohadt igazsagos. Koztudottan a no a hizekonyabb nem, de pont nem nala elnezobb a tarsadalom. Nekunk nem lehet kis pocakunk, osszeero combunk, mert akkor mar dagadtak vagyunk. A tulsulyos pasik meg csak "ferfias" meg "cuki macis" jelzot kapnak... Csak tudnam mire fel panaszkodik itt allandoan annyi pasi, mikor egy novel szemben mind tarsadalmilag, mind parkapcsolatilag sokkal magasabbak az elvarasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!