Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több pénz van a pénztárcájában, mint amit mond?
"Micsoda dolog, hogy tárcájában van lenne annak jobb helye is" - gondolhatod magadban.
Ezért kell a pénzt elrejteni mások elől ("az okos azt is letagadja amilye van"), mert a többség a nem saját """"""közös"""""" pénzét szeretné elkölteni, jó gyorsan.
Bár valahol ő a balek, ha tudja, hogy beleturkálhatsz, miért tartja ott? Az okos embernek több tárcája van, egy "legális" amit mások is láthatnak, viszonylag kevés pénzzel, egy tartalék vész esetére és az amiben az "igazi" pénz van, elrejtve, senkinek nem említve.
Van rokonom aki így csinálta mindig is, és okosan tette, az ismeősei, felesége tuti "találtak volna jobb helyet neki" és fuccs biztonsági tartalék.
Nekem vannak közvetlen rokonaim akiknek sosem mondanám el mennyi pénzem van, mert ők a sajátjukat is mindig lenullázzák, nem hiányzik, hogy ezt is lenullázzák, mert "arravan hogy ekőcsük". Igen, részben. De pucérs--ggre élni se jobb, mindig kell eltenni a vészesebb időkre.
A rokonom még időskorában is bármikor előtudott húzni pármilliót, ha kellett és azon kevesek közé tartoztam akiknek elmondta ezt a titkot, mert én nem vittem el vagy pofáztam el másoknak vagy "lenne ám jobb helye is"... És olyan jó rejtekhelyei voltak, hogy szerintem lesz amit évek múlva se talál meg senki.
Jó ez így, nem jó az "ad hoc" élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!