Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire etikus pofon csapni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire etikus pofon csapni a nőt, ha szándékosan provokálja a férfit?

Figyelt kérdés
Fonákból leadott nagy tasli.
2018. aug. 15. 16:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem etikus pofon vágni sem nőt, sem férfit. Ha idegesít, provokál, ott kell hagyni, hadd hisztizzen magában az illető, de soha ne alacsonyodjunk le annyira az emberi mivoltunkból, hogy a fizikai erőfölényünket használva megfélemlítjük, bántjuk a másikat.
2018. aug. 18. 21:34
 32/33 anonim ***** válasza:
#28-as vagyok. bent lakott a házamban, majd kijelentette h ő nem megy el innen, ki fog semmizni aztán jöttek az előzőben leírtak. h rakjam ki? próbáltam magyarázni neki, h házasság előttről származó tulajdonhoz semmi köze... aztán jöttek a megalázó szituk... ha kirakom az utcára akaratán kívül, akkor megint én vagyok a rossz? most ezért hömbölögtök, tehát részetekről semmi más megoldás nincs, mit fordítsak hátat, vagy mindjárt ajándékozzak neki mindent ezért a viselkedésért? ha hagyom, következőbe mégjobban megaláz, lehet ide hozott volna vmi fickót is, h nah akkor azt is lehet. hagyjuk már, azzal meg mit kéne adni tenni? azt se rakhatom ki? adjak puszit az ilyen embereknek? normálisak vagytok?
2018. aug. 20. 22:27
 33/33 anonim ***** válasza:
89%

És ki engedte neki, hogy beköltözzön? Meg mi az, hogy nem tehetsz ellene semmit? A te tulajdonod, szépen ráhívod a rendőrséget, ők meg kirakják birtokháborításért vagy mit tudom én. Ilyen nincs, hogy valaki önkényesen beköltözik hozzád, te meg nem tudod kirakni. Ha máshogy nem megy, akkor szépen fogod a cuccait, amíg nincs a lakásban kibacod a gangra/utcára, lecserélteted a zárat, aztán meg van oldva, mehet ahová akar.

Ha te nem vagy képes az érdekérvényesítésre, sőt, a jogaidat sem ismered, akkor sem lesz az a megoldás, hogy lebacol a másiknak 1-2 parasztlengőt. Ezer más módon megoldhattad volna, de mivel nem az agyaddal gondolkodsz, hanem a fizikai erőfölényeddel, így persze, hogy ez lett a vége.

Hiába próbálod relativizálni az erőszakot, nins rá mentség (kivéve önvédelem, de ott ugye meg nem te kezded). Az exed egy aljadék, de te sem vagy nála jobb.

2018. aug. 21. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!