Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire etikus pofon csapni a nőt, ha szándékosan provokálja a férfit?
Semennyire, te kis frusztralt majom.
Eroszak csak onvedelembol elfogadhato mindket nemnel.
Én eddig 2X adtam a 12 év alatt pofont az asszonynak, mind a 2 alkalommal durván lekezelően provokált, és sokszori kérésre sem hagyta abba.
Nincs olyan galamblelkű férfi, aki egy idő után ne tette volna meg.
Azért 10 perc tömény gusztustalan beszédet nem hiszem hogy sokan toleráltak volna, pláne ha még hazugság is.
Persze jött a sírás, meghogy rendőrt hív ha még egyet kap stb.
Aztán amikor felkeltem, hogy elhagyjam, akkor meg a sírás, hogy maradjak.
Az agresszió ELMÉLETILEG nem megoldás semmire, de GYAKORLATILAG rengeteget változtathatna a világon a helyesen és célszerűen alkalmazott agresszió. A nők esetén is észhez lehetne téríteni jó pár, magától elszállt, beképzelt egyedet, akik felsőbbrendűnek hiszik magukat. Persze a férfiak között is van rengeteg hasonló példány. A kisebbséget pedig nem is említem.
A YouTube-on keringett egy videó, amiben egy kormos román asszony alázta a rendőrt, ordibált neki és ütögette, az fogta magát és jól pofán verte tenyérrel, az asszony nyilván bőgve iszkolt el.
Mekkora nyomorékok járnak erre az oldalra.
Ingyenes freak show.
:D
Szándékosan provokálás alatt mit értesz? Beszól neked párszor, ami bántja a kis egodat, te pedig ahelyett, hogy elsétálnál, mint egy felnőtt ember inkább lekeversz neki egyet, mint egy gyerek, aki nem képes irányítani a dühét, vagy késsel hadonászik az irányodba, és fenyeget, hogy megvág, te pedig önvédelemből beversz neki egyet?
Mert nem mindegy...
A beteg embereket el kéne tiltani a nők közeléből.
Ép eszű embert nem tud úgy provokálni egy nő, hogy üssön a férfi. Aki megteszi, az idegileg nem egy stabil ember.
"Nincs olyan galamblelkű férfi, aki egy idő után ne tette volna meg."
Gondolom, ha egy nálad erősebb pasi irritált volna, csak szépen elsunnyogtál volna, te "férfi".
Sokan elvannak tévedve. A lelki terror nem egyenértékű a fizikaival? A beszólogatás, sértegetés, megalázás teljesen rendben van, mert az a nők elsőszámú fegyvere, hiszen ők döntenek első körben a férfi udvarlási szándékának fogadásáról vagy elutasításáról, valamint helyzeti előnyben vannak ismerkedés során, mivel egy nőre általánosságban nagyobb a kereslet. Esetlet ha nekik szólnak be, akkor egyből paprikaspray vagy hasonló, ami komoly fájdalmat, maradandó sérülést okozhat.
A férfi fegyvere lehetne a fizikai erőfölénye, de azt el kell ítélni, tűrjön csak mindent, akárhogy alázhatják a nők, neki nem szabad visszavágni.
De miért is ne? A beszólásokon, sértegetéseken túl lehet lépni? Egy pofontól sem dől össze a világ, felnőtt ember vagy, lépj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!