Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire etikus pofon csapni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire etikus pofon csapni a nőt, ha szándékosan provokálja a férfit?

Figyelt kérdés
Fonákból leadott nagy tasli.
2018. aug. 15. 16:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
6%
velem 1x fordult elő, felkapta a vizet valami baromságon (ha jól emlékszem késtem 10 percet, s ő unatkozott), elkezdett alázni, elmondani minden csicskának, minden féregnek (durvább szavakat használt), ledobott vmi kulcstartót, h szedjem fel mert arra vagyok jó kb, s ütötte a fejemet ököllel 3-4-5x... először csak védekeztem, szóltam 2x hagyja abba, mert visszaütök, de csak egyre jobban... durr. ekkor abba hagyta, leült a földre, s mindjárt jött a rinya, rendőrt hív, én a szemét... jah eltartottam a seggét 5 évig, ez volt a hála érte. szóval 1ik félnek mindent lehet, másiknak meg nem? mi ez a kettős mérce már megint a "nők" részéről?
2018. aug. 15. 17:52
 22/33 anonim ***** válasza:
61%

21# Nőként mondom, tényleg undi viselkedés, de nem lett volna jobb ha szóra se méltatod, és faképnél hagyod? Minek törlöd bele a kezed? :D Az iagz, ilyne viselkedésnél a pofonra való kiakadás kettős mérce. De sok nő nem alacsonyodik idáig, plusz akkor is otthagyhattad volna a busba, leszarod. Azt mondod takarodjon az életetből a gedvás jellemével együtt. Mondjuk, te rendes voltál vele? Eltartod 5 évig, de amúgy szépen viselkedtél vele? Mert a pénz nem jelenti, hogy jól bántál vele.

22/N

Am igen aki megüti a nőt, az vállalja be, hogyha kigyúrt kopasz állat alázza így annak is nekimegy!! Ez alap, ne csak a gyengébbet, mert akkor mégsem azért tetted, amivel indoklod, hanem mert könnyebb volt... Azonban ha olyanért a kigyúrtnak is nekimennel, akkor megemgedhetetlen cselekedet.

2018. aug. 15. 18:10
 23/33 anonim ***** válasza:
58%

Előző vagyok.

Mármint akkor megengedhetetlen cselekedetért adtá pofont, bárki is követte el ellened.

De ha csak azért, mert nő és nem kigyúrt állat, akkor mégiscsak megtehetted volna, hogy otthagyod a ge♡ibe. Nem pedig megütöd.

2018. aug. 15. 18:12
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Azért azt is megnézném, hogy a sok nagyképű nő mikor hordana el mindenféle szerencsétlen féregnek meg kezdene el ütögetni egy 120 kilós skinhead-et. Ők is csak azoknak mernek vergődni, akiktől nem várnak megtorlást.
2018. aug. 15. 18:13
 25/33 anonim ***** válasza:
3%
Melyik dolog undorítóbb, megütni egy nőt, ha provokál, vagy csak azért provokálni valakit, mert undorító dolog megütni egy nőt? :D
2018. aug. 15. 20:16
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Civilizált ember nem verekszik. Se nőkkel, se férfiakkal. Ennyi.
2018. aug. 15. 21:15
 27/33 anonim ***** válasza:
44%
Puszta szóbeli provokàció szerintem nem indok fizikai erőszakra. Hisztis kis pöccsök reagàlnak így, brühühű megbàntotta a lelkecskét, csúnyàkat mondott a gonosz nő , és akkor màr pofàn kell b...szni? Nem, nem jogos. Ez így kevés! Ha olyan megalàztatàs ér àltala ami ezen túlmutat, mondjuk leköp a csaj, vagy ő kezdeményezi a pofozkodàst, még akàr jogosnak is mondanàm. Nőként se jogos visszaélni azzal a téves nézettel ami a vilàgban terjed, hogy nőt sohha nem szabad megütni. Vannak helyzetek amikorjogos, de ez ami a kérdésben szerepel pont nem az. Expasimmal szakítottam, felpofozott, mondvàn egy csaj őt nem dobhatja. Fàjt az egójànak ezért megütött. Ès igen, visszaütöttem. Akkor és ott ütöttem meg egyetlen alkalommal olyan, pasit akivel jàrtam. Jogosnak éreztem. Mondott ràm nagyon csúnya dolgokat, mégse bàntottam ilyesmiért nőként sem. Egy pasi aki férfinak nevezi magàt , legyen màr képes visszafogni az indulatait emberi lény módjàra.
2018. aug. 16. 00:37
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
#21-es vagyok. nekem aztán mind1 ki áll előttem, fiú nő idős fiatal, ha így beszél velem figyelmeztetek, majd reagálok. ennyi. nem kivételezek senkivel, aki így beszél velem. 100kg vagyok, 190cm magas, csak hát van aki vissza szeret élni vele, hogy nőt nem ütünk, meg akkor bármit lehet csinálni... 22-es egyébként nem ez volt az első hasonló húzása, de addig nem ütöttem még, egyszer betelik a pohár mindenkinél. Kivételeztem vele, mert mást az első ilyen húzása után agyonvágom. igen nem csak eltartottam, hanem igyekeztem a tőlem telhető legjobb módon hozzáállni, megadni mindent ami tőlem telhető, csak hát jómódban semmi se jó. Aztán később rájöttem, azért nem jó neki semmi, mert belülről egy romhalmaz, egy nárcisztikus ember, aki mástól vár el mindent, ami sosem lesz jó, s ezért mert neki "rossz", így visszaélt minden helyzettel, s rajtam akart leverni mindent... ugyse üthetem meg nem? akkor bármit lehet.
2018. aug. 16. 21:00
 29/33 anonim ***** válasza:

Megnézném, hogyha nem lennél 100kg/190cm, vajon akkor is ilyen bőszen kukorékolnál-e a szemétdombodon kiskakas...

Természetesen nem kell eltűrni, ha vki aláz, de nem is kell nekimenni, mint egy begőzölt bikának; elküldöd melegebb éghajlatra, felemlegeted az őseit nem túl hízelgő kontextusban, aztán otthagyod, mint eb a szaharát, tudod, ahogy a normális emberek szokták.

Agyam eldobom, hogy ezt vkinek tényleg magyarázni kell.

2018. aug. 17. 04:50
 30/33 anonim ***** válasza:
Ott kell hagyni, nem megverni.
2018. aug. 17. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!