Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha miattam sír?
"Másnap mikor felkeltem meg láttam, hogy egy olyan képet küldött magáról amin sír, és azt írta oda, hogy ha ő sír egy lány után, már mást nem fog úgy szeretni. Kicsit bűntudatom lett."
Érzelmi zsarolás lvl 99.
De szánalmas, manipulatív viselkedés. Pont ez volt a célja, hogy bűntudatod legyen.
El tudom képzelni, ahogy vágja sorban a hagymákat, hogy kicsorduljon pár könnycsepp, aztán rohan szelfizni :D
Hát én már zokogtam szerelmi bánat miatt a munkahelyemen a budiba zárkózva, de nem kötöttem az illető orrára, aki miatt volt. :D
Ez valóban nagyon csúnyán átlátszó érzelmi zsarolás.
Ha valódi érzelmei lettek volna az illetőnek-de nem voltak, sose küldött volna fotót, és nem is tudtál volna róla.
Ez egy mezei nárci ez a pasas.
Realizáld, hogy nem miattad sír, mert így is van.
Nem a te felelősséged az ő érzelmi élete.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Emellett tudjuk, hogy leharapná a nyelvedet, butának nevez, gyorsan sétálsz, rádírnak a haverjai.. Kell ez neked, de tényleg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!