Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha a barátotok leköpne?

Figyelt kérdés
Bulizni voltunk, és egy közós ismerősünk kezdett rám nyomulni, elég "agresszívan", a dolog egyszerűen a lehető legrosszabbul sült el, mert pont akkor látott meg minket. Én semmit nem csináltam a sráccal, de fogdosott és persze hogy elakartam már lökni, de a barátom azelőtt látott meg, a legrosszabb pózban ha lehet így mondani. Leköpött, egy két jelzővel illetett és lelépett, csodálom a srácot nem verte meg, mert nagyon ideges volt. Egyáltalán nem tudom most elérni, szerintem túlreagálja ezt, és nagyon megalázónak érzem azt hogy leköpött, mint valami r1bancot. 2 éve vagyunk együtt. 20L 20F
2018. aug. 13. 19:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hát, téged sem az eszedért szeretnek, ugye? Emberileg egy hulladék az ilyen ember, bármilyen félreértés is legyen, ez nem megoldás semmire. A konfliktus-kezelését tökéletesen példázza az eset, de téged sem kell sajnálni, ha képes vagy megbocsájtani az ilyet, megérdemled a sorsod. Hagyjuk már ezt a dumát, hogy de hát szeretitek egymást, nem értem hogy lehetsz annyira ostoba, hogy elbagatellizálsz egy ilyet, hogy leköp a palid nyilvánosan, megaláz, aztán még neked kell tiplizni, hogy megnyugodjék a kis lelke. Aki ilyesmire képes, az rosszabbra is, a stílus maga az ember, az, hogy most még nem mutatta ki a foga fehérjét, az nem jelenti azt, hogy később sem lesz rá precedens. Nem ér annyit egyetlen pasi sem, hogy normális önértékelésű nő ilyet eltűrjön neki, de te ezek szerint nem ezt a tábort erősíted. Sok mindenre van mentség, de az ilyesfajta ostobaságra nincsen. Tökéletes áldozat lesz belőled a későbbiekben, valóban nagyon becsülendő, okos és nőies, mikor valaki önként lemegy kutyába és mindezt a szerelemre keni. Ha szerencséd van lehetsz még az életed során rengeteg nárcisztikus, bántalmazó pasinak a kapcarongya, meg is érdemled.
2018. aug. 15. 17:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát kérdező...neked semmi önbecsülésed nincs. Szarrá aláz egy pali, te meg megbocsátasz. Gratulálok. Majd pár év múlva már a pofonokat fogod megbocsátani az ilyen félreértések után amiket tőle kapsz. Aki így intézi a konfliktusokat, az az agressziótól se riad vissza, csak szólok. Sok boldogságot hozzá. Azért majd jusson eszedbe, hogy volt aki figyelmeztetett, hogy ez a srác nem szeret téged és nem is tisztel.
2018. aug. 15. 18:19
 23/25 A kérdező kommentje:
soha nem emelne rám kezet, nem olyan ember.
2018. aug. 15. 18:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem emelne rád kezet, de lazán leköp, ha épp elgurul a gyógyszere, egy főnyeremény ez a pali. Tartsd is meg, rajtad kívül valószínűleg a kutyának sem kell az ilyen alak, legalábbis értelmes nő az ilyet bottal sem piszkálná meg. Hitegesd saját magad, ha úgy könnyebb neked, de nem értem minek írtál ki kérdést erről. Te eldöntötted, hogy evvel a sutyerákkal maradsz, mert dúl a szeretke és az mindent megold, lelked rajta, de akkor mi a francnak kérded, hogy mit tenne bárki is, akibe veled ellentétben szorult némi józan ész is, hisz nem változtat a döntéseden úgysem. Írnám azt szívesen, hogy majd tán megjön az eszed, ha idősebb leszel de aki 20 évesen még mindig ennyire korlátolt, az már nem naív, hanem mérhetetlenül buta, így segíteni rajta nem lehet. Zsák a foltját, engem bárki leköpne akkor látna utoljára, akkor is, ha történetesen a fene nagy szerelemben én vagyok Júlia és ő az én Rómeóm, a földön olyan ember nem született, akinek hagynám, hogy megalázzon engem, de mondogasd csak magadnak mennyire szeret, akkor tán elhiszed. Valahol sajnállak téged, borzasztóan nagy pofonokat fog még adni az élet, de látod, szívesen önként is elébe mész egynek egynek. Akik önként, dalolva vállalják a lábtörlő szerepet, azokat maximum szánni lehet, biztos lehetsz benne, hogy annak a beteges birtoklási helyzetnek amiben vergődtök, köze nincs a szerelemhez, de nincsen elég eszed ahhoz, hogy ezt belásd, nekem meg nem tisztem, hogy meggyőzzelek.
2018. aug. 15. 21:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Sose emelne ràd kezet nem olyan... de a köpet amivel beborított, hogy szarrà alàzzon egy félreértelmezett szituàcióban, az aztàn a hatalmas szerelméről àrulkodik:) Mérhetetlenül Buta vagy, de majd ràjössz....
2018. aug. 15. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!