Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha a barátotok leköpne?
Figyelt kérdés
Bulizni voltunk, és egy közós ismerősünk kezdett rám nyomulni, elég "agresszívan", a dolog egyszerűen a lehető legrosszabbul sült el, mert pont akkor látott meg minket. Én semmit nem csináltam a sráccal, de fogdosott és persze hogy elakartam már lökni, de a barátom azelőtt látott meg, a legrosszabb pózban ha lehet így mondani. Leköpött, egy két jelzővel illetett és lelépett, csodálom a srácot nem verte meg, mert nagyon ideges volt. Egyáltalán nem tudom most elérni, szerintem túlreagálja ezt, és nagyon megalázónak érzem azt hogy leköpött, mint valami r1bancot. 2 éve vagyunk együtt. 20L 20F2018. aug. 13. 19:11
11/25 anonim válasza:
Összepakolnám a cuccait egy bőröndbe és mehet, amerre lát. Ha én lakom nála, akkor pedig a saját cuccaimat szedném össze és gondolkodás nélkül lelépnék. Nincs szükségem büdös prolikra, cigányokra vagy olyanokra, akik hozzájuk hasonlóan viselkednek.
13/25 Szergej55 válasza:
Kb. ennyit érsz a szemében, de semmi baj, ezekről magyarázzátok be magatoknak, hogy szeret, na hát meg vele szokott őrülten jó lenni a szex is. Tudjuk. :D
14/25 anonim válasza:
Részemről egész biztosan ott érne véget az érdeklődés. Egyszer leköpött, többször nem látna, az is biztos. Még hogy te akarod elérni... Menjen a fenébe, köpdösse le saját magát. Undorító, utolsó proli az ilyen. Hozzám se szólhatna a jövőben.
15/25 anonim válasza:
"Én szeretem őt ettől függetlenül." - akkor csodálkozol, hogy leköpött? Semmi önbecsülésed nincs.
16/25 anonim válasza:
Akkor szeressed hülye liba.
Én szájon vágtam volna, azán kidobom a francba, nem még puncsolok utána, mert "szejeteeem".
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megbocsájtottam neki, megbeszéltük a dolgokat.
2018. aug. 14. 17:00
19/25 anonim válasza:
Dobnék neki egy smst, hogy 2 év után elérte, hogy egy smsben szakítsak vele mert nem érdemel többet.
Ezek után magasról leszarnám, hogy mi van vele, ha keresne kinyomnám a telefont, üzenetre nem válaszolnék, megszakítanék vele minden kapcsolatot, én meg főleg nem próbálnám elérni. Alázgassa a jó édes anyját...
20/25 A kérdező kommentje:
Nem hinném azért lennék szánalmas, mert szeretjük egymást, és egy ilyen félreértés miatt szakítsunk. Én tudom hogy ő megbánta a dolgot.
2018. aug. 14. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!