Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők szeretik ha “szeretgeti”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretik ha “szeretgeti” őket a párjuk?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy csajozógép, 26 évesen az első barátnőm van. Mindig elutasítja ha megpuszilnám, megölelném, magamhoz húznám. Azt mondja hogy nyálas dolog ez, nem szereti, ne csináljam. Más téren nincs gond köztünk, szeret engem! Motorbalesetem volt tavasszal, ha nem szeretne, nem ápolt-gondozott volna néhány hónap kapcsolat után. Többek között innen is tudom meg másból is.

De mégsem szereti ha szeretgetem!

Mivel nem értek a nőkhöz, tapasztaltabbakat vagy csajokat kérdezném, hogy van ez? Én vagyok a túl nyál és tényleg nem szokás az ilyesmi, nem szeretik általánosságban?

2018. aug. 13. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Én szeretem. A te nőd nem.
2018. aug. 13. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Most megjött a kedvem a bújáshoz. Egyébként pasi se mind szereti, én igen. :) Változóak vagyunk, szerencsére.

40/F

2018. aug. 13. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem helyzetfüggő. Társaságban nem igazán szeretem ha rajtam lógnak, ölelgetnek meg össze-vissza puszilgatnak és nyalnak-falnak, oda nem illőnek érzem. Otthon, kettesben viszont szeretem, szívesen bújok. És itt nem arról van szó, hogy nem akarnám felvállalni a párom a nyilvánosság előtt. Egy diszkrétebb érintés a derékon vagy sétálás közben egymás kezét fogni oké, de nem szeretek az a nő lenni, akinek folyamatosan a szájában van a partnere, meg 5 percre nem lehet elválni a másiktól, mintha sziámi ikrek lennénk.
2018. aug. 13. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
A nagy nyáladzást folyamatosan én sem szeretem, de ha néha megáll, magához szorít, ad egy csókot, azt nagyon szeretem, jól tud esni. :) Mindenki másmilyen.
2018. aug. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!