Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ez nem tetszett?
# 1/
Te is az elvakult gyakorizok koze tartotol.
Hol irta, hogy “munkaidoben” hivta?
Miert ilyen elen a fantaziad, miert koltesz at dolgokat? Szoval te idabiggyezted azt, ami nincs is ott.
Jezusisten.
Ezt en sem ertem.
Elobb volt itt egy kerdes, jott ra egy takat valasz, de egyik sem a kerdesre vonatkozoan jott.
Itt van ez is. Munkaidoben.....mikor szo sincs arrol. De odairja.....na mindegy.
"nem értem hogy ezt miért pont akkor kell megbeszélni amikor telefonálunk"
Gondolom éppen aközben látta, hogy a húga rosszul csinál valamit, miközben telefonáltatok. Nem értelek, mikor kellett volna szólnia szerinted? Mire kipletykáltátok magatokat, és már egy órát szenvedett, vagy mikor? :D
Mitől hallucinálsz ilyen jókat? :DD
Nem szeretem én sem, ha telefonálok valakivel és közben velem párhuzamosan beszél valaki máshoz. De ilyenkor nem hibáztatom, mert bármi oka lehet, hogy muszáj válaszolnia annak a másiknak. Inkább azt mondom, hívjon vissza vagy visszahívom, amikor alkalmasabb.
A másik oldal, hogy itthon vagyok egy kétévessel, és bizony velem is előfordul, hogy muszáj szólnom neki, hogy ne csináljon ezt-azt, miközben akár telefonálhatok is valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!