Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek volna a helyemben? Jól tettem, vagy nem? Most kérem, hogy komment után írjatok kort és nemet is!
Köszönöm a megértéseteket!
Igen, biztos is, hogy nem volt ő azon a nagy megvilágosodott szinten, mint amilyennek beállította magát, hiszen akkor nem lett volna ilyen radikális és gyűlölködő. Sokszor kötekedett olyan emberekkel is, akik pl. egy árva rossz szót se szóltak hozzá, sőt, a fenyegetőzés sem állt távol a karakterétől.
Amúgy igen, Deszka videója buktatott ki. Rossz látni, ahogy teljesen normális, intelligens, művelt emberek radikalizálódnak. Elég fájó pontra tapintott a feltöltése.
Jajj gyermekeim...sötétségben éltek, nem látjátok a fényt, de engem legalább elvisznek a szíriusziak, ti meg játszhattok tovább seggrepacsit a gyíkemberekkel.
Ilyesmi volt a párod ?
32/f
Hat igy a 15 utan azt mondanam h remelem az Azgardok megovnak az ilyen emberktol :))
Kerdezo, fel a fejjel, vannak meg normalis pasik csak meg kell talalni es nyitott szemmel jarni. :)
Ismertem egy csajt badooról, akinek meggyőződése volt, hogy ő egy angyal, csak rossz testbe született. Mondott meredek dolgokat :D. Nem jó az ilyenekkel bajuszt akasztani.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!