Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom egy cselednek tekint?
Amiota egyutt vagyok a baratommal (osszekoltoztunk) egyre tobb mindent var el tolem, ami elotte nem volt szamara evidens, meg nem tartotta fontosnak most igen. Sokszor osszejartunk a koltozes elott, de akkor nem ilyen problema es igy mondhatni varatlanul ernek ezek a keresei.
Konkretan elvarja tolem,hogy fozzek neki. Pedig tudja hogy nem tudok fozni, csak felkesz eteleket csinalok meg es azt is ritkan,mert inkabb gyumolcsoket,salatakat eszek vagy peksutemnyeket stb. Tehat en nem szeretnek ra fozni. Ha ehes akkor szerintem szolgalja ki magat, ne nekem keljen mar melo utan a konyhaban fozocskeznem amibol egy falatot sem eszek eleve. Mindketten dolgozunk, 4 muszakban idonk lenne mindkettonknek. Es raerne ha szabadideje van. Nem ertem miert varja el tolem,hogy fozzek neki. Amikor reggelit csinalok akkor is jon es folyton "parancsolgat" hogy csinaljak neki kavet, vegyem elo ezt meg ezt amig o gyors elmegy wcre vagy tusolni meg ilyesmi. Ilyenkor meg csak nezek nagyot, nem ertem miert nem tudja maga megcsinalni ezt, neki is van ket keze.
A masik,hogy a mosogatni valot folyton ram hagyja. Csak akkor mosogat el ha szolok neki! Kulonben mindig otthagyna nekem. A takaritassal is gondunk van, mert ugy erzem en sokkal tobbet teszek veszek hogy rend es tisztasag maradjon. Amikor o pihen en takaritok sokszor, mosogatok, mosok,teregetek. Neki nem jut eszebe 'segiteni' kulon kerni kell, lassan muszaj lesz konyorogni is
Nekem ezekbol mar a nem letezo tokom kivan, nem gondoltam volna rola,hogy ennyire..mas mint en. Sokszor azt erzem mar,hogy neki csak egy bajro no kellenne vagy aki neha szexel vele, meghallgatja a gondjait, aztan ennyi.
Meguntam ezt. BESZELTEM is vele errol TOBBSZOR is, de akkor meg ellenkezik, tagad hogy o sosem viselkedett igy,tul reagalom, de amugy meg tenyleg megtanulhatnek fozni. Na de kerem, miert? Csak a nonek kell tudni foznie? Miert? Elvarja tolem,hogy etessem? Vagy helyette vasaroljak be?
Megutaltatta magat, olyan mintha o valami felsobbrendu leny lenne es fonokot jatszik. Szerintetek ez mar mentethetetlen? Van ertelme meg probalkoznom?
22L 28F
A szép új gendervilágrend! :D
Képzeld el előtted a nők pár ezer évig ezt csinálták. :D
Hol itt a probléma? Én csak egyet nem értek: te miért nem kéred meg ilyesmire? Mármint nyilván neked is vannak olyan dolgaid amit éppen nem akarsz megcsinálni, untat stb kérd meg, hogy csinálja meg. Tudom is én gondolom nem te cipeled haza a 30 kiló szrt a boltból a kiadós salátád után. :D Biztos találsz még olyasmit a ház körül amit rühellsz ő meg nálad könnyebben elvégzi.
Ha többször beszéltél vele,de még csak el se ismeri,akkor változni se fog. Így ha normális értékrendű férfit akarsz,keresel egy újat.
Most viszont erősnek kell lenned és mindenképpen el kell onnan költöznöd és vissza se nézni. Mert igen,mindketten dolgoztok és ennek ellenére is rádbízza.
Amúgy mit csinál,ha nem teszed meg amit mond? Hisztizik?
6.: Látom addig sikerült el genderolvasni. :D
Arról beszéltem, hogy a munkamegosztásnak nem feltétlenül kell úgy működnie, hogy mindenki csinál mindent. Én pl mások biztonsága és a jó ízlés érdekében jobb ha nem főzök. :D De tudom is én a mosogatással pl a világon semmi bajom.
A kérdező pedig rommá hisztizi magát anélkül, hogy bármit is megmutatna a másik fél álláspontjából. Jah nyilván rá parancsol a barátnőjére, hogy menjen főzni... még véletlenül sem kéri ugye? :D Nem választható ugye? Nem mondhat nemet ugye? Mert akkor gondolom jól meg péniszbűnözi.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!