Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó arra, hogy eljöjjön egy családi összejövetelrr. Ez normális?
2 éve vagyunk együtt, találkozott már a szüleimmel/rokonaimmal. Állítólag azért nem jön, mert a legjobb barátja bemutatja neki a barátnőjét, viszont a szüleim rettentően várják, mert nagyon szimpatikus fiúnak találják. Mit mondjak a családomnak, miért nem jön? Vagy mit tegyek?
Kicsit összekaptunk rajta, de nem nagyon. Annyit mondtam neki, hogy csalódtam benne, mivel hetek óta tervezgetik ezt az összrjövetelt, és elsőnek úgy volt, hogy jön. Erre ő azt mondta, hogy hagyjuk a témát. Azóta nem írtam neki, pedig keresett. Szomorú vagyok ez miatt, de nem tudok vele mit csinálni.
Ez normális, vagy csak én hisztizek?
Szerintem nincs abba semmi gond, ha nincs kedve a családodhoz mert pl számára irritáló.
Nálunk úgy van, hogy ő megy a sajátjaihoz s én is (már amikor van kedvünk.)
Mindenki más s más szimpatikus számukra. Ezt el kell fogadni.
Ez olyan hogy te se senki más nem fog tudni soha MINDENKINEK megfelelni.
Nem kell mindig a szabályokat s az illedelmes kis normákat betartani.
Sokan úgy gondolják "ki kell jönni mindenkivel a családban..."
Ezt nem lehet "parancsba" írni, hogy legyél mosolygós aranyos és fogadd el azt is aki unszimpi.
Ha nemet mond akkor nem, ennyi.
Meg kell értened őt is, lehet jobb is ha nem megy.
Üljetek le s beszéljétek meg!
Mondd neki, hogy okés nem szakad le az ég ha nem megy el, de mondja el őszintén kivel/mivel van gondja.
S akármit/akárkit mond ne legyél rá mérges, meg kell érteni hogy neki is lehet unszimpatikus pl valaki.
Nézzük a tényeket (13. komment ismeretében).
1. Előbb volt a szüleid meghívása. Arra igent mondott. Utána mondta le (állítása szerint) egy barátja kedvéért. Tehát segget csinált a szájából.
2. Kiderült, hogy hazudott neked.
3. El akarta titkolni, hogy egy nővel akar találkozni a hátad mögött.
Páros lábbal kirúgni!
Ritkán adok ennyire egyértelmű tanácsot, de itt nincs mit mérlegelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!