Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem hajlandó arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem hajlandó arra, hogy eljöjjön egy családi összejövetelrr. Ez normális?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, találkozott már a szüleimmel/rokonaimmal. Állítólag azért nem jön, mert a legjobb barátja bemutatja neki a barátnőjét, viszont a szüleim rettentően várják, mert nagyon szimpatikus fiúnak találják. Mit mondjak a családomnak, miért nem jön? Vagy mit tegyek?

Kicsit összekaptunk rajta, de nem nagyon. Annyit mondtam neki, hogy csalódtam benne, mivel hetek óta tervezgetik ezt az összrjövetelt, és elsőnek úgy volt, hogy jön. Erre ő azt mondta, hogy hagyjuk a témát. Azóta nem írtam neki, pedig keresett. Szomorú vagyok ez miatt, de nem tudok vele mit csinálni.

Ez normális, vagy csak én hisztizek?

2018. aug. 10. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nincs abba semmi gond, ha nincs kedve a családodhoz mert pl számára irritáló.

Nálunk úgy van, hogy ő megy a sajátjaihoz s én is (már amikor van kedvünk.)

Mindenki más s más szimpatikus számukra. Ezt el kell fogadni.

Ez olyan hogy te se senki más nem fog tudni soha MINDENKINEK megfelelni.

2018. aug. 11. 08:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem kell mindig a szabályokat s az illedelmes kis normákat betartani.

Sokan úgy gondolják "ki kell jönni mindenkivel a családban..."

Ezt nem lehet "parancsba" írni, hogy legyél mosolygós aranyos és fogadd el azt is aki unszimpi.

Ha nemet mond akkor nem, ennyi.

Meg kell értened őt is, lehet jobb is ha nem megy.

Üljetek le s beszéljétek meg!

Mondd neki, hogy okés nem szakad le az ég ha nem megy el, de mondja el őszintén kivel/mivel van gondja.

S akármit/akárkit mond ne legyél rá mérges, meg kell érteni hogy neki is lehet unszimpatikus pl valaki.

2018. aug. 11. 08:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Elsőnek úgy volt, hogy az összejövetelre jön, de végül lemondta, állítása szerint a legjobb barátja bemutatja neki a barátnőjét. Ezt eléggé furcsáltam, mert én is nagyon jól kijövök a barátjával és eddig állítasa szerint "neki nem kell nő". De kiderült, hogy a barátom hazudott, mert egy régi lány "ismerősével" találkozik. Mondtam neki, hogy gondolkozom a szakításon, de azt mondta, hogy ne bonylítsam a dolgot, mert ők csak barátok, és engem szeret. Szerintetek?
2018. aug. 11. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
@13: Ezek után neked még van bármi kérdésed? Nem is arról van szó, hogy milyen formában találkozik azzal a lánnyal (az egyik másik kérdés), hanem, hogy te szüleited pattintja le egy "régi ismerőséért". Remélem a válaszod azok is olvassák, akik korábban lepontoztak.
2018. aug. 11. 12:59
 15/18 anonim válasza:
Szerintem meg nem kötelező az anyós, após, család jelöltekkel smuzolni. Minek? Szerintem ezt fölösleges erőltetni
2018. aug. 11. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Nézzük a tényeket (13. komment ismeretében).

1. Előbb volt a szüleid meghívása. Arra igent mondott. Utána mondta le (állítása szerint) egy barátja kedvéért. Tehát segget csinált a szájából.

2. Kiderült, hogy hazudott neked.

3. El akarta titkolni, hogy egy nővel akar találkozni a hátad mögött.

Páros lábbal kirúgni!

Ritkán adok ennyire egyértelmű tanácsot, de itt nincs mit mérlegelni!

2018. aug. 12. 22:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Tegnap délután páros lábbal kirúgtam, jobb nekem nélküle. Csak még furcsa a helyzet
2018. aug. 12. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen helyzetben,inkább haza mentem a családom hoz,minthogy a parom családi összejövetelére...be is sértődött. De könyörgöm az embernek a családja ne adj isten barátai mégis csak fontosabbak mint a párjának a ki tudja milyen idiota családja. En mindig is gyuloltem elmenni a parom családjának képmutató rendezvenyeire. Inkább egyedül unatkoztam volna,de mindig mennem kellett mert hiszti volt.
2018. aug. 15. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!