Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátnőm állandóan a szabadságát hiányolja?
Együtt vagyunk 5 éve és kb 1 éve állandóan azzal jön, hogy "szeretné, ha senki nem kérné számon és azt csinálhatna 1-2 napig amit akar".
Na most, nem feltétlenül szexre gondol. A számonkérés meg az, hogy megkérdezem merre volt ma, mit csinált vagy hogy mik a holnapi tervei.
Az normális dolog, hogy felnőtt párkapcsolatban (már együtt lakunk) 1-2-3 napra eltűnik a nő és erre csak vállat vonok és nem érdekel?
Engem valahogy nem zavar, ha a barátnőm megkérdezi, hogy merre voltam vagy mit csináltam. Mindig elmondom. Nem érzem nagy dolognak.
21/L 26/F
Ha elmondja, hogy ide és ide megy, ekkor és akkor jön, ha bármi változás van, akkor meg tudatja velem, akkor semmi bajom a dologgal, ha úgy szeretné, az alatt az idő alatt nem is keresném. Feltéve, ha eközben nem hágja át a kapcsolatunk közös kereteit.
32/f
Tökmindegy, hogy normális-e. Ebben a helyzetben vagytok, nem fog segíteni, ha odaállsz elé és közlöd vele, hogy ez nem normális.
Beszéljetek róla: miért érzi azt, hogy nem szabad? Úgy érzi, hogy elvárásokat támasztasz felé, korlátozod, irányítod? Vagy valóban ezt csinálod? Egyeztessetek és találjátok ki, hogy hogyan tehettek az érzése ellen. Az ideális állapot az, amikor nem támasztotok elvárást a másik felé kölcsönösen, viszont kölcsönösen ügyeltek egymás igényeire és megadjátok a másiknak, amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!