Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van néhány tulajdonsága a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van néhány tulajdonsága a páromnak ami nagyon zavar. Vagyis inkább az zavar, hogy a szülei nem nevelték meg/ elkényeztették. Félek hogy amikor összeköltözünk ezek vitákhoz vezetnek majd. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

mondok pár példát.

takarítónőjük volt mindig is, a párom nem tud se mosogatni, se felmosni, se vasalni.. szinte semmi házimunkát.

nem mos kezet ha hazaér, evés előtt se..

nem vágja a körmeit hanem lerágja, mert nem vágta senki neki soha és meg se mutatták neki..

a wc deszkát mindig felhajtva hagyja, nagy dolog után nem takarítja le a wc-t.

Hivatali dolgokat nem csinált soha, ügyintézést ilyenek, mert mindig a szülei megcsinálták helyette..

Van még pár dolog de hirtelen ennyi jutott eszembe. Néha szólok neki 1-2 dologért pl kézmosás, amire azt mondja, felesleges...

2018. aug. 10. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Látom,sikerült megragadnod a lényeget.

2018. aug. 10. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarsz bejárò nö lenni akkor hagyd el szerintem... Mert mindent neked kell majd megcsinalnod
2018. aug. 10. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már most probléma, nem hogy majd a későbbiekben az lesz....

Elhagyni, újat keresni, felnőtt ember szóval megváltozni nem fog ha csak ő maga nem akar.

2018. aug. 11. 00:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor fiatalabb voltam még én is úgy voltam vele hogy "jaaajj de majd miattam megváltozik és az romantikus lesz".

Nem.

Üvöltözött velem mert a főzés a nő dolga és bezzeg az ő anyja nem siránkozik hogy munka után jót főzzön neki.(Volt hogy mérgében hazacaplatott a szülőkhöz :D)

Úgy tett mintha minden alapból az övé volt a lakásban, kaja, bármilyen cucc, de nekem az ő cuccaira szinte rá se volt szabad néznem. Nem egy elektronikai kütyümet elrontotta, nuku bocsánatkérés.

Meg egy ordas nagy léha, idétlen dög volt.

8 hónapig magyaráztam be magamnak hogy szeretem, aztán rájöttem hogy ennél csak van jobb.

Huh ez szerencsére jó rég volt.

Lényeg - ez mindig probléma lesz közöttetek, én nem ajánlom hogy belemenj. És mérget vehetsz rá hogy még ezen felül is kibújnak majd rossz tulajdonságok.

30/N

2018. aug. 11. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!