Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van néhány tulajdonsága a páromnak ami nagyon zavar. Vagyis inkább az zavar, hogy a szülei nem nevelték meg/ elkényeztették. Félek hogy amikor összeköltözünk ezek vitákhoz vezetnek majd. Szerintetek mit csináljak?
mondok pár példát.
takarítónőjük volt mindig is, a párom nem tud se mosogatni, se felmosni, se vasalni.. szinte semmi házimunkát.
nem mos kezet ha hazaér, evés előtt se..
nem vágja a körmeit hanem lerágja, mert nem vágta senki neki soha és meg se mutatták neki..
a wc deszkát mindig felhajtva hagyja, nagy dolog után nem takarítja le a wc-t.
Hivatali dolgokat nem csinált soha, ügyintézést ilyenek, mert mindig a szülei megcsinálták helyette..
Van még pár dolog de hirtelen ennyi jutott eszembe. Néha szólok neki 1-2 dologért pl kézmosás, amire azt mondja, felesleges...
Látom,sikerült megragadnod a lényeget.
Szerintem ez már most probléma, nem hogy majd a későbbiekben az lesz....
Elhagyni, újat keresni, felnőtt ember szóval megváltozni nem fog ha csak ő maga nem akar.
Amikor fiatalabb voltam még én is úgy voltam vele hogy "jaaajj de majd miattam megváltozik és az romantikus lesz".
Nem.
Üvöltözött velem mert a főzés a nő dolga és bezzeg az ő anyja nem siránkozik hogy munka után jót főzzön neki.(Volt hogy mérgében hazacaplatott a szülőkhöz :D)
Úgy tett mintha minden alapból az övé volt a lakásban, kaja, bármilyen cucc, de nekem az ő cuccaira szinte rá se volt szabad néznem. Nem egy elektronikai kütyümet elrontotta, nuku bocsánatkérés.
Meg egy ordas nagy léha, idétlen dög volt.
8 hónapig magyaráztam be magamnak hogy szeretem, aztán rájöttem hogy ennél csak van jobb.
Huh ez szerencsére jó rég volt.
Lényeg - ez mindig probléma lesz közöttetek, én nem ajánlom hogy belemenj. És mérget vehetsz rá hogy még ezen felül is kibújnak majd rossz tulajdonságok.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!