Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen férfi hagyja magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi hagyja magát irányítani ennyire? A barátnője mondja meg mit csinálhat.

Figyelt kérdés

Interneten például ki kellett törölje a nem rokoni női ismerőseit, nem beszélgethet más nőkkel semennyire sem. Egy társaságban folyamatosan a barátnő mellett kell lennie különben hiszti van.

Titokban jár már el találkozni a haverjaival és iszogatni is.

Ezt hogy tűrheti el egy férfi? Már több mint egy éve.

2018. aug. 10. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudnék tisztelni egy ilyen pasit (direkt nem férfit írok), aki alárendeli magát nekem, szinte nincs önálló döntése, megalkuvó papucs. A társam mellém rendelt legyen...
2018. aug. 10. 20:35
 12/14 Bence_ ***** válasza:
Neki ez valamiért jó, ha rossz lenne változtatna.
2018. aug. 10. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, akit ez fog meg srác létére és saját magát alázza meg.

Pl nem meri elmondani semmiről a véleményét a csajnak, de a való életben meg szabadelvű és nagy a szája.

2018. aug. 10. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
"Érdekesek" a válaszok. Beszéltek itt a férfiasságról és a tökről. Normálisabb és elfogadhatóbb lenne, ha a nő csicskulna be? Szerintem semmi köze ennek az emberek neméhez, egyszerűen vannak erős és gyenge személyiségű emberek. Nő vagyok, de egy aprócska dominanciát sem viselnék el a kapcsolatomban a párom részéről. Normális esetben egyenrangúak a felek, más esetekben meg semmivel nem jobb, ha a férfi uralkodik, mintha a nő tenné ezt.
2018. aug. 10. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!