Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet egy bántalmazó kapcsolat jele, ha egy férfi a nőt hamar szeretné elvinni nyaralni, illetve 1 hónap után megkérné a kezét?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lany vagy szervkereskedo lehet. Gyanus. Beetretes szagu. Vagy prostikent akar futtatni.

N/36

2018. aug. 10. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Már megint te?

Tudod mit? Gyere össze ezzel a pasival, menj hozzá, legalább mást megkímélsz az ostobaságodtól...

2018. aug. 10. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Miért nem tiltják már innen ezt az elmebeteg idiótát, aki napi ötször kiírja ezt a kérdést, az összes létezhető kategóriába, ahol csak tudja ?

Kérdező, beteg vagy ! És ennyire be akarod magadnak bizonyítani, hogy normális, amit a hapsi művel, hogy minden oldalról megközelíted. Mert a kutyának nem kellesz, ugyanis nem vagy normális !!!

2018. aug. 10. 20:45
 14/15 A kérdező kommentje:
B***d meg utolsó.
2018. aug. 10. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
engem a párom szintén elég hamar "elvitt" nyaralni (az én országomba, fizettem a részem, kivéve a Hungaroring belépőt), nagyon hamar eljegyzett és el is vett. Lassan 6 éve vagyunk házasok és egy szikráját nem mutatja az agresszivitásnak, az állatokkal, családtagjaival nagyon jól bánik, jó a kapcsolatuk, ha összeveszünk is, nem dühöng, meg lehet beszélni vele a dolgokat. Dolgozom, független vagyok tehát nem akarja megszabni, mit tegyek, hova mehetek, stb, sőt támogat, biztat. Mondjuk az elején bennem is voltak rossz érzések (sok rémsztorit hallottam), mivel ő külföldi és nála élünk nem odahaza, de ez hamar elpárolgott, biztonságban érzem magam Vele, végre van családom.
2018. okt. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!