Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 éves nőként, hogy tudja elvenni az eszem egy 19 éves fiú?
Figyelt kérdés
Pedig mindig is az idősebb pasik jöttek be.
19 évesen az első párom 33 éves volt,22 évesen férjhez mentem a férjem 25 éves volt akkor,ami válással végződött.26 évesen pedig egy 40 éves férfival jöttem össze.
Lehet-e ez azért,mert csalódtam az " a tőlem idősebb"korosztályban?
2018. aug. 8. 11:00
11/20 A kérdező kommentje:
Ha a másik fél nem partner,tehetek én bármit.
2018. aug. 8. 12:11
12/20 anonim válasza:
#6 Te aztán nagyon beszűkülten látod a világot. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik, a kérdező kiteheti a lelkét is, ha a másik már nem akarja az egészet. Amúgy meg 30 éves korig 4 párkapcsolat egyáltalán nem sok, főleg, hogy mind többéves volt. Manapság már inkább párnaposak a kapcsolatok.
13/20 anonim válasza:
#11 Ilyen nagy korkülönbségeknél jó esély van arra, hogy a két fél céljai nem összeegyeztethetők, így kár belebonyolódni a srácba. Feltéve persze, hogy komoly kapcsolatot akarsz. Ha csak szórakozni szeretnél, hajrá!
14/20 A kérdező kommentje:
Eddig is komolyan gondoltam a kapcsolataim,most se lenne másképp.
2018. aug. 8. 12:23
15/20 anonim válasza:
Szerntem probald ki. Idős vagy már. Max tapasztalatnak jo lesz, hogy fiatalabbal maskor nem jossz ossze. De az is lehet, hogy sokaig egyutt lesztek. De a korodat konstatald, nem vagy mar tizeneves es fiatalabb sem leszel mar, csak megoregebb. De kisulhet barmi belole.
16/20 anonim válasza:
Hormonok, szeretet hiány, másság és az ismeretlen vonzalma sok minden miatt lehet. Velem is megesett. Tanárként a diákom csavarta el a fejem, de ezt magamba tartottam, soha nem mutattam ki, hogy érzek iránta, és miután elballagott, elfelejtettem. Könnyen ment, hisz kapcsolat nem volt közöttünk, és a tudat, hogy nem is lehet megkönnyítette az érzelem elmúlását.
17/20 anonim válasza:
Ami nincs azt nem lehet elvenni!
18/20 anonim válasza:
Aki szerint a 30 éves nő idős az normális? Persze ő még 40 évesen is kisfiú, akinek a 20 éves csajszi jár, de az oké.
19/20 anonim válasza:
Inkább az a gond, hogy miért gondolod, hogy a 19 éves fiú 30 éves nő felállás furcsa és természetellenes. 19 évesen te 33 évessel jöttél össze, azt miért nem tartottad furcsának?
20/20 anonim válasza:
Én fordított felállásba vagyok. 19 évesen megtetszett nagyon egy 30 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!