Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvasnátok? Az a helyzet hogy egy barátnőm pasijárol tudom hogy több nője van egyszerre. A barátnőmet csak kihasznállja.
a barátnőd pasija a példaképem!
12F
Szerintem segits neki ébreszd rá h semmi értelme a kapcsolatának és h megcsalják és az sem baj ha sir mert ha most egyszer sir az jobb mintha sokáig szenvedne mellette .
...Mesélj el neki minden olyan esetet amit tudsz és utána nyugtasd meg és magyarázd meg neki be kell fejeznie ezt a szerelmet ,ezt nem fogja tudni megmenteni szakitania kell .
És végig legyél vele és támogasd és biztasd ez a legjobb amit tehetsz.
Beszélhetnél a szüleivel. Tudom, hogy nem túl szép dolog ráuszítani a szülőket a gyerekre, de ebben az esetben lehet valami eredménye. Vagy uszítsd rá néhány keményebb fiú ismerősödet arra a hős lovagra! Lehet, hogy a barátnőd először haragudni fog, de ha nem hallgat a szép szóra, muszáj ilyen eszközöket is bevetni, hosszú távon neki lesz jobb ettől.
És használj írásjeleket, a tagolt szöveget sokkal egyszerűbb olvasni, mintha csak úgy egymás mellé dobálod a szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!