Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elolvasnátok, légyszíves?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvasnátok, légyszíves? Tanácsra van szükségem, nem tudom eldönteni hogy most mivel állok szembe!

Figyelt kérdés

Több mint 3év járás után vége lett a párommal (Kidobtam mert elhanyagolt, a baráti társasága eléggé lebeszélte rólam, és mikor velük volt és felhívott, nagyon nem szép viselkedése volt).

Szakítottam vele, és mivel megbántam mert nagyon szeretem, ő pedig elég furcsa viselkedése újra érzelmeket újított fel bennem!

Először kb másfél hónapig nem keresett, aztán telefonálgatott, msnen beszélgettünk.Innentől kezdve pokol lett nélküle az életem!

Ezen a héten szerdán felhívtam hogy szeretem, és béküljünk ki nem bírom nélküle, kölcsönösen hibáztunk próbáljuk meg!Neki a válasza NEM volt.

Én itt azt gondoltam hogy oké, tiszteletben tartom a döntését, többet nem keresem!Ez így is lett volna, DE másnap beszélgettünk msnen mondta hogy ő is szeret, de szerinte ez már javíthatatlan stb.

Jó megint azt gondoltam hogy nem erőszak a disznótor, és nem keresem!

Viszont, pénteken vagyis tegnap eljött hozzánk, ölelgetett, csókolgatott majdnem sírt is mondta hogy szeret, és hogy én örökké a szívében fogok élni!Én kezdeményeztem ismét, mondtam neki hogy szeretem nagyon stb aznap este még msneztünk, felhozódott a változatoság kedvéért ismét ez a téma azt mondta gondolkodik egy hetet, hát igen én ebbe beleegyeztem, aztán gondolkoztam hogy ha igazán szeretne nem kellene neki egy hét, írtam neki egy sms-t hogy vasárnap kérem a választ, mert ennyi idő is épp elegendő hogy eldöntse mit akar, hisz egyik szavában folytatná, másik szavában meg már nem!

Reggel mikor megnéztem az e-mailt kaptam tőle levelet, hogy neki az kevés ő nem fog dönteni, inkább hagyjuk az egészet elég sületlenségeket írt!Visszaírtam egy már nem könyörgő levelet hogy oké, nem fogom zaklatni ezzel a kérdéssel,nem érdekel!

Na de ám a lényeg most következik:

hazajöttem a munkából majd később felmentem msnre, én láttam hogy fent van, és még azért sem írtam rá hisz van nekem női büszkeségem, ő viszont rám írt.

Elkezdte a hülyeségét mondani egy fiúról (mert van egy srác ő nagyon akar engem csak engem valami nem fogott meg abban a fiúban).

Helyes, kigyúrt, nem szegény, pont a volt párom ellentétje és a srác még fiatalabb is ráadásul!

Elkezdte nekem mondani, hisz köztudott hogy féltékeny rá és mondta hogy az a fiú engem csak kiakar használni és így tovább!

Na ám a kérdésem az lenne mert az egyik barátnőm azt mondta hogy amíg nem lesz barátom addig a volt párom nem fog észbe kapni hogy engem szeret, szóval jöjjek össze azzal a fiúval akiről szó volt, és így az exem rájön hogy szeret, és nem akar elveszíteni!

Én viszont épp ettől félek hogy mivan ha ezzel eltaszítom a volt páromat!

Persze én nem akarom őt eltaszítani, mert megbolondulok érte.

Vélemény?Tanács?

2010. jún. 26. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az exed maga se tudja mit akar, se most, se akkor nem tudta, és 1 hónap múlva se fogja tudni. Szerintem hagyd egy ideig, ne írd, ne keresd, ahogy eddig is tetted, aztán 1 hét múlva kérdezz rá, hogy átgondolta-e,mert letelt az 1 hét. A másik sráccal meg ne gyere össze, mert neked is szenvedés lesz, a srácnak is, hogy "kihasználod" és az exednek is.
2010. jún. 26. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugottan gyere össze a szóban frogó sráccal. Ha a párod nem jelentkezik többé, az nem azt jelenti, hogy eltaszítottad magadtól, hanem azt, hogy már nem jelentessz számára semmit. Tudja, hogy szereted, ezért addig nyújtja a dolgot 2tök között, amíg Te hagyod. Tehát a felkeres, akkor beszélgessetek, de semmiképpen ne szaladj rögtön vissza hozzá!

16/L

U.i. ha van kedved dumálni írj ide, én is vissza fogok nézni nemsoká :)

2010. jún. 26. 22:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem szívesen van kedvem dumálni!!

:D

Hát igen,2 válasz=2 különböző!

Hmm de egyébként attól is félek hogy neki van valakije és amig őt nem kapja meg próbál engem hülyíteni! :S

2010. jún. 26. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadd meg a barétnőd tanácsát,nem taszíthatsz el valakit aki nem is a tiéd.Amúgy sztem az a srác nem érdemel meg téged,én már nem jönnék össze vele az tuti.Valahogy az az érzésem,hogy azt akarja ne legyél senkivel sem,és ha ő majd egyet csettint neked akkor ugorj.Én tudom,hogy nehéz elengedni valakit akit szeretsz és vele akarsz lenni,de ha ő nem érez így,és bocs de szerintem ő nem szeret,akkor annak semmi értelme.Próbáld meg inkább elfelejteni és járj nyitott szemmel ,így majd találsz olyan valakit aki megérdemli,hogy szeresd.

27 L

2010. jún. 26. 22:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen a (3. válaszíró) anya is ezt mondta hogy ő szépen kicsajozza magát, én meg csak begubózok miatta és amikor ő füttyül én meg ugorjak!

Lehet van benne valami!

2010. jún. 26. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:

1. azzal a másik gyerekkel semmiképp ne jöjjél össze! a barátnőd egy idióta hogy ilyet tanácsolt! ez nálunk nem működik! ezzel nagyon eltaszítanád a barátodat! ne halgass a női tanácsokra! ez esetben nagyon rosszul lépnél!

2. a barátod tényleg nem tudja mit akar. ne sértődj meg de szerintem az ilyen nem férfi hanem egy kisgyerek!

3. a helyedben otthagynám az egészet úgy ahogy van és keresnék egy 3.-at

4. ez a helyzet már tényleg javíthatatlan, de nem miattad, hanem a barátod miatt, mindent elcseszett a rinyálásával, meg alapból milyen férfi már az akit a baráti társasága befolyásol????? rinyagép, a helyedben nem sírnék vissza egy ilyet

2010. jún. 27. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
próbáld meg a ásikkalki tudja?! lehet bele szeretsz,és magad sem gondoltad volna,ő a nagy ő!:)
2010. júl. 2. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:

...azzal 100% hgy nem fogod visszaszerezni a párodat, ha mással hetyegsz :D

felejtsd el az egész baráti kört sürgősen. expárod majd lehiggad és ha értelmes ember módjára képes megkommunikálni hogy mi a franc baja van, akkor végig lehet hallgatni, ha szeret, akkor feccöljön energiát a kapcsolatotokba és próbálja helyrehozni, amit lehet , és te is, 3év után igazán adnék még egy esélyt a dolognak.

ha nem szeret, akkor meg szálljon le rólad.

a nem tudom meg ööö izé itt nem elfogadható válasz.

2010. júl. 7. 12:03
 9/9 anonim válasza:
Latod ez a baj, h 3eve jartatok s nem tudja h mien ha te massal vagy. Foglalkozz tobbet azzal a helyes pasival es intezd ugy h lasson egyutt setalni vagy esetleg meg csokolozni is akkor majd biztos h egybol dontesre jut es nem fog kerni egy het gondolkodasi idot. Ha utanna radir h na mi a helyzet akkor majd megirod neki, hogy hat ha te nem foglalkozol velem akkor majd mas es akkor biztos h nem a haverjaival foglalkozni hanem azzal h visszaszerezzen teged. Sok sikert! es bocsi az ekezet miatt.(majd irj privibe, hogy mi tortent)
2010. júl. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!