Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szótárában mit jelent az hogy hiányzol?
Van egy pasi akit szeretek és ezt ő is tudja !Ő is érez vmit irántam de szerintem még nem mondható szerelemnek :(Mindíg elhív magukhoz írogatja hogy hiányzok neki!Én már azt várom h megkérdezze h járjunk vagy vmi de azt mondta ne sürgessem!!:( De én alig birok már várni mit tegyek?:(
L/18
Nem tudom mit értessz pasi szótár alatt, ez biztos valami idiótaság...
nálam a hiányzol azt jelenti hogy:
át akarlak ölelni
meg akarom fogni a kezed
a csípőd
a szemedbe akarok nézni
hiányzik a mosolyod
hiányzik a grimaszod
hiányzik a nemnormális viselkedésed (ez pozitív)
hiányzol úgy ahogy vagy
Miért, csaj szótárban mit jelent az hogy hiányzol?
Tükörfordításban azt, hogy "hiányzol", de még jelentheti azt is, hogy "hiányzol" (dunántúli dialektusban). A székely tájszólásban még "hiányzol"-t is jelent.
Remélem, tudtam segíteni. :)
22f
Nézd, szerintem a leírtak alapján ő is szeret téged. Találkozzatok, menjetek ide-oda. Hidd el az a bűvös mondat a legváratlanabb helyzetben fog érni. A jó dologokra érdemes várni és az a pillanat csodálatos és emlékezets marad akkor számodra, csak várj türelemmel.
Jah és én általában csak a szerelmemnek mondom, hogy hiányzol. Szerintem szeret a fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!