Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leb***ta a gyerekemet. Túl lehet ezen lépni?
Kérdező, szerintem ne meglátjukozz, hanem csináld azt, amit #15 leírt,máskülönben ez egy tüske marad bennetek. Ha egy családnak gondoljátok magatokat, abba nem fér bele, hogy a egymással ordítoztok, a gyerek meg "kijátszik" titeket egymás ellen. Ha vita van köztetek, akkor a gyerek előtt semmilyen szín alatt ne intézzétek és ne ássátok alá egymás tekintélyét, mert hosszú távon szarakodás van belőle, aminek végül a gyerek issza meg a levét.
32/f
Az jó, hogy a gyerekkel beszéltél, de a pároddal is megbeszélted mi történt?
Elmondtad, hogy már látod, hogy túlreagáltad a dolgot, és sajnálod, hogy kiabáltál vele? Ha ez megtörtént, akkor adj neki időt, sok pasi nehezen lép át az ilyeneken. A kisfiadat nyugtasd meg, nem vele van a baj, köztetek történt félreértés, ezért viselkedik most így a párod. Nem rendes dolog tőle, hogy a kisfiúval is mosolyszünetet tart, de a gyerekek tudnak nagyvonalúak lenni.
Rosszabbik eset, ha a párodnak már régebb óta problémái vannak a kapcsolatotokkal, és ez az incidens egyfajta utolsó csepp volt.
A párodnak igaza van teljes mértékben. Lecs#szted őt kb a semmiért a gyerek előtt.
Eddig ő tett neked szívességet és besegített a nevelésben. De így kb most megnézheted magad. Te gyereked,neveljed. Tőle meg alaposan kérj bocsánatot a történtekért és HA van olyan mázlid,elnézi. Viszont azt innentől ne várd el,hogy tutujgatni fogja a srácot. Ha már ennyire félted a drágát,neveld te. Nem az ő gondja. Jól is csinálja!
Persze, hogy meg van sértődve a párod és még duzzog, hiszen vele nem beszélted meg rendesen a dolgot és az ő büszkeségén nem lett kiköszörülve a csorba. Egy napja történt a dolog, ugye nem vártad, hogy másnapra minden szipi-szupi lesz, mint egy szitkomban? Itt néha kicsit lassabban mennek a dolgok és az epizód végére nem lesz nem a megoldás.
Talán kérj bocsánatot, amiért egy pillanat alatt elvitattad tőle az apai jogait és úgy ordítoztál vele, mint valami beosztottal.
Igen, gyerekesen viselkedik a párod, de könyörgöm van más választása? :D Neki ez az egész most FÁJ. Őt is felkavarta, ő is azon gondolkodik hogy mi legyen most és ebben az átmeneti időszakban, amíg meghozza a végleges döntését egy kicsit furán viselkedik. Beszélj vele, ne csak várakozz és főleg ne piríts rá, hogy ne gyerekeskedjen. Ennél felháborítóbb nincs. Gondolj bele: téged hányszor tudtak megnyugtatni azzal, ha rád szóltak, hogy nyugodjál már le? Ezzel még senki nem ért el eredményt csak még jobban felidegesítette a másikat.
Itt te voltál a hülye.
Én anyaként vágtam már úgy fejbe a gyerekem játék közben véletlenül, hogy púpja nőtt. Igen, ordított, hát ez van.
Bocsánatot kértem, de a férjem nem üvöltött velem erre, hanem hozott jeget a gyerek homlokára, és főzött kakaót. Nekem meg adott csokit, mert bűntudatomban én is bőgtem.
Nem kell túlreagálni, nem kell ezen fennakadni. Játszottak, előfordul, hogy kisebb baleset történik.
A buz...igyerek mondjuk nagyon gáz, AZÉRT rászólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!