Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitartani a végsőkig vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartani a végsőkig vagy felismerni a különbségeket és tovább lépni?

Figyelt kérdés
A párommal elég különbözőek vagyunk. Értékrend, életfelfogás, anyagi dolgok beosztása, hobbi, exek kezelése (beszélni velük vagy nem stb). Szeretjük egymást, az érzelmekkel nincs gond és a szex is szuper, de ezek a témák sokszor feljönnek. Látom rajta, hogy próbál ő is közelíteni az én álláspontom felé mert szeret és akarja. Én ugyanígy de mégis néha elbizonytalanodom és arra gondolok, lehet csak egyszerűen be kéne ismernünk hogy nem illünk össze. Ez nehéz mert szeretjük egymást. Hűséggel és bizalommal nincs gond. Mit gondoltok erről?
2018. márc. 20. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Azt, hogy ha ennyire különböztök, akkor már össze sem kellett volna jönnötök. De persze ha nektek jó ez így, engem nem zavar.
2018. márc. 20. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ez feloldhatatlan konfliktust teremt a kapcsolatotokban, akkor talán jobb külön menni és esélyt adni egymásnak, hogy jobban hozzátok illő társat találjatok. Ha fel tudjátok oldani ezt a konfliktust, akkor meg törekedni kell rá. De ezt ti tudjátok, meddig tudtok elmenni egymáshoz alkalmazkodásban, ti ismeritek magatokat és egymást. Csak megjegyzem, a jó szex jó dolog, de nem tud egy kapcsolatot tartósan összetartani. Különben meg ha mégse illetek össze párként, még lehettek jó barátok, és az is jó. Ha úgy érzitek, hogy nem működik a párkapcsolat, ne várjátok meg, hogy haragban váljatok el egymástól.
2018. márc. 20. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Értékrend,életfelfogás. Ebből a kettőből bajok lehetnek,ha nem sikerül megkapjátok a középutat,valahogy. A többi megoldható,kissebb-nagyobb erőfeszítésekkel. Egy dolog,mire kíváncsi vagyok. Még a "rózsaszín felhős" stádiumban vagytok? Mármint ez az őrülten szeretem a másikat fázisban? Mert nekem volt,hogy míg tartotta szerelem,mindent meg tudtunk beszélni,e elmúlt,s már nem érdekelte az ha megbánt,csúnya vége lett.
2018. márc. 20. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt gondolom már nem. A sztorihoz még hozzátartozik, hogy egyszer már szakítottunk kb fél évre. Neki is volt más és nekem is. Mindkettőnk akkori párja jobban közelebb állt értékrend terén a másikhoz, mégsem voltunk velük boldogok és mégis visszatértünk egymáshoz. Valamiért az érzelmek nagyon erősek.
2018. márc. 20. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fene tudja.

A párkapcsolat ne legye már front, ahol ki kell tartani.

Viszont az élet csupa apróságból áll, és ha ezeken mindig megakadtok,akkor mégsem látok boldog jövőt

2018. márc. 20. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Uhh...nálunk is ez játszódott le,pontosabban kétszer,egyszer tényleges szakítás,másodszór szünetet kért. Ő vállig állította,hogy nem az a rózsaszín felhőcskés érzés,és hogy komolyan tervez velem. Míg nem egyszer elmondta,hogy már nem szerelmes belém. Innentől kezdtek durvulni a dolgok. Egy ilyen kapcsolatban a komunikáció a kulcs,nem lehetetlen,csak mindent,de tényleg mindent meg kell beszélni s igyekezni kell mindkettőtöknek nyitottnak lenni. Drukkolok! #3 voltam.
2018. márc. 20. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:

A valódi összeillés identitásban létezik. A többi csak a saját fejlődésetekben lévő önmagatokhoz közeledés, a külvilággal való harmónia megalkotása közben.

Ha szabadok lennétek, nem lenne kérdés, különbség az exek kezelése, anyagi beosztás, életfelfogás, értékrend témában, mert csak a szeretetet, ésszerűséget követnétek. Hobbinál is csak félig, mert az identitásotokat és személyiségetek művészetét akarnátok gyakorolni s az esetek 99.99%ánál ezt együtt is tehetnétek.

Szóval nem ti nem illetek össze, hanem nem követitek eléggé az igazi önmagatokat, a többi csak illúzió. Az identitásotokat nem ismerem, nem tudom hány százalékban tartalmazzátok egymást, de nem is számít. Beszéljetek többet, értsétek mg egymást mélyebben, fejlesszétek magatokat együtt és külön is, hogy hogyan is cselekednétek, éreznétek, gondolnátok és miért.

Amit jelenleg csináltok, a tudatos életformát nélkülöző legjobb amit tehettek, leszámítva az aggódásodat, kétségeidet. Közelítsetek egymást felé, de inkább kezdjetek tudatos önnevelésbe és közelítsetek az igaz önmagatok felé. A leírt témákban onnan tudhatjátok, hogy egy nagyon magas tisztaságú önmagatok "vélemény"ét megszereztétek, megértettétek, hogy szinte nem lesz különbség. Nem csak köztetek, hanem minden más tiszta látásmódú elme közt sem.

E helyzet egy nagy ajándék a sorstól. Aránylag magasan tartotok, nagy belső tudásotok s hatalmas különbségek, és a szintetek sűrűsége az önmagatok intenzív keresésére sarkall. Legyetek hálásak, hogy rengeteg, és nagy ingereket, lehetőségeket kaptok, a saját igazságotok fejlesztésére, önmagatok megismerésére és fejlesztésére.

Nyugodtan írj rám, ha szeretnél, akármiért.

2018. márc. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!