Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy egy-egy szexuális aktusal megajándékozzák a szeretett nőt, miközben éppen saját magukkal teszik ezt?
Persze, mert egy nőnek a szex áldozat, fájdalom és szenvedés! Szegény mártírok! Köszönjük, hogy bevállaljátok értünk ezt!
Ezt remélem nem gondoltad komolyan!!!
jaj. Én szeretem, ha megajándékoznak így.
Most úgy írsz,mint egy frigid nő,akinek a szex csak kibírandó rossz.
ez elég szánalmas kérdés.
téged még sose d*gtak meg jól?:D
Közben gondolkodtam. Tehát ha meghívom a barátom étterembe, akkor én nem ehetek,ha moziba, akkor be kellcsuknom a szemem és ha meg akarom ajándékozni egy szép éjszakával, akkor nekem össze kell szorítanom a fogam és semmiképp nem élvezni a dolgot.
Vagy hogy gondoltad te ezt?
tudod szerintem nem sok jövője van egy kapcsolatnak ahol a szexuális igények nagyon különbözőek.A helyedben én inkább elgondolkodnék azon, hogy velem mi a probléma.
És nő létemre, ha "mosolyszünet" volt akkor igenis az ágyban zárom/zárjuk le a dolgot. A túlsok beszédnek semmi értelme nincs. (és 20 éve vagyunk házasok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!