Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok elutazna nyaralni nélküled oda, ahová nagyon szeretnél menni te is, de neked nincs pénzed rá?

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatban én azért elgondolkoztam, hogy fordított esetben én nem tettem volna ezt meg, ha tudom, hogy mennyire szeretne menni. Vagy elvittem volna vagy nem mentem volna idén én sem, de lehet én gondolkodom rosszul.
2018. aug. 5. 10:29
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

2 éves kapcsolat alatt csomószor történt velem ilyen, volt annyi pénze, hogy simán állhatta volna az én részem is az utak alatt és nem kellett volna így sem szűkölködni.

De sajnos nem vette észre. Körbejárta egész európát, velem kb 3-4 helyen volt az országon belül, ha már ki kellett fizetnie a szállását azért is ment a hiszti. 1 éve lett vége, nem sajnálom. Akivel most vagyok együtt teljesen más és már csomó mindent el tudtunk tervezni közösen....

2018. aug. 5. 20:59
 22/25 anonim ***** válasza:

És ő kivel megy? Nyilván nem egyedül..

Leírtak alapján gondolom külön laktok, így külön kassza működik.

(Nekem is rosszul esne, de szerencsére ilyenre nem volt, és nem is lesz probléma. A nyaralásokat, külföldi és belföldi utakat együtt szeretjük átélni.)

2018. aug. 6. 10:01
 23/25 anonim ***** válasza:

4 év után bisztos unja a képedet azért megy egyedül....

Vagy a szeretöjét viszi...

Biztos megis fog csalni azért nem visz ;)

2018. aug. 6. 15:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves 6os, kettes vagyok😃 te mi a fszt képzelsz magadról az én nem tudom,hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak, de a én a kedves kérdezőnek válaszoltam.... nem gondolnám,hogy neked bármi féle közöd lenne ehhez az egészhez, de te ahhoz képest úgy beszélsz,mintha nem is tudom mit ártottam volna neked😃

Nem egy pár hónapos kapcsolatról van szó, évek óta együtt vagyunk, és én nem egy Balatoni nyaralást terveztem,(márcsak azért se mert a Balatonnál lakom🙂) hanem egy külföldi nyaralást,ami nem 600ezer forintba kerül,amit nyilván tanulókent 20ezer forintos ösztöndíjjal nem tudok kifizetni, és nem,nem tudok elmenni dolgozni gyakorlat és suli mellett,mivel kb semmi szabadidőm 🙂 szóval örülnek hogyha nem pofaznal bele olyan dolgokba,amiről semmit nem tudsz, köszönöm szépen 😉

2018. aug. 6. 22:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hozza teszek,hogy a párom dolgozik, nem is kéred rosszul, és a SAJÁT keresetéből fizeti az utat szállást stb :) szóval márcsak ebből is látszik,hogy fingod nincs az egészről, de okoskodni meg ugatni azt tudsz
2018. aug. 6. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!