Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok elutazna nyaralni nélküled oda, ahová nagyon szeretnél menni te is, de neked nincs pénzed rá?
Ilyen embereket egyébként ti miért neveztek a "párotok"-nak?
Ez max. szexpartner. Aki a párom ténylegesen, azzal mindent együtt csinálunk, azért a párom. Hogy a fenébe nevezhetsz a párodnak valakit, aki nélküled megy nyaralni? Én komolyan nem értem a mai embereket.
Ugyan ebben a helyzetben vagyok 😄
A párom Dominikara akar menni, és mivel tanulok,nekem nincs ilyenekre pénzem. De ő valószínű elfog menni a családjával, pedig közös nyaralást terveztünk, olyat, amit mind a ketten megtudunk fizetni.
Voltam olyan kapcsolatban, ahol én elakartam menni közös nyaralásra. A barátnőm pedig azt mondta, hogy `túl drága`. Én mondtam neki, hogy `azzal ne törődj, majd én fizetem`.
Ez sem tetszett neki.
Tehát döglöttünk otthon a melegben ahelyett, hogy elmentünk volna.
Ezt ma már nem csinálnám. Nincs kedve - nincs pénze és még az sem felel meg neki, ha én fizetem? Akkor ő marad otthon és megyek egyedül/mással.
Úgy nem mennék el természetesen, ha kedve lenne, de pénze nincs és nem tudom állni az ő részét.
Nem is baj, akinek nincs rá pénze ne menjen.
Akinek van az menjen. Most minek élősködjön ?
Volt már ilyen szitu és én kifizetettem a páromnak a részét.
A későbbi itthoni programokat meg egy ideig ő fizette.
Tudod mikor hagynám otthon akit szeretek? :D
Az, persze a párod. Dugó pajti és kész. A tényleges párommal megtervezzük és minden kép együtt megyünk.
Természetesen, ha csak az ágyba kell és bármikor lecserélhető, ha nem teljesit jól, akkor ez a rész nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!