Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok elutazna nyaralni nélküled oda, ahová nagyon szeretnél menni te is, de neked nincs pénzed rá?

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatban én azért elgondolkoztam, hogy fordított esetben én nem tettem volna ezt meg, ha tudom, hogy mennyire szeretne menni. Vagy elvittem volna vagy nem mentem volna idén én sem, de lehet én gondolkodom rosszul.
2018. aug. 5. 10:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én max a másik oldalról tudom nézni, mivel pénzem az van bőven. Ha valahova el akarok utazni, oda el is megyek. Ha a párom(már ha lenne kapcsolatom) nem tudná kifizetni és ő is szeretne jönni, akkor valószínűleg kifizetném neki, aztán később visszaadná, azt csá. Nem mindegy, hogy valakinek miért nincs pénze, ha az illető törekszik rá, hogy legyen(csak éppen valamilyen váratlan kiadás miatt nincs), akkor úgyis tudom, hogy visszaadja, amint módja nyílik rá. Olyannak viszont tuti nem fizetném ki, aki nem is akar pénzt gyűjteni, csak várja, hogy én álljak mindent helyette, ilyen lánnyal mondjuk eleve nem is jönnék össze.
2018. aug. 5. 11:04
 12/25 A kérdező kommentje:
Ráadásul egy olyan mondat is elhangzott, hogy akkor vegyek fel hitelt, hogy ki tudjam fizetni :(
2018. aug. 5. 11:05
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralásra ne vegyél fel hitelt. Onnantól még kamatokat is fizethetsz.... Inkább maradj otthon ilyen feltételekkel.
2018. aug. 5. 11:08
 14/25 anonim válasza:
97%

Kérdező, a párod elég bunkó... Mentetek már valahova együtt? Meg ha esetleg összeházasodtok és gyereketek lesz (nem tudom te vagy-e a lány) akkor élj addig kenyéren és vízen amíg otthon vagy vele mert nem tudsz keresni? Vagy ha elveszted a munkád mehetsz a híd alá mert épp nincs fizetésed?

Ha olyan emberről van szó akit szeretek akkor nem befektetésként nézem a pénzt amit az illetőre ráköltök... Utálom az ilyen garasoskodó embereket.

2018. aug. 5. 11:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt olyan álszent ismerősöm, akinek lett volna pénze a nyaralásokra, de ha áldoznia kellett volna nyaralásra, azt mondta a nőnek, inkább nézzenek meg az uticélról egy filmet. :) MInt kiderült, ha "áldozott" is valamit a nőre (nem nyaralás) azt befektetésnek tekintette, hogy majd neki visszatérül, úgyhogy van sóher nő, de sóher pasi is bőven...
2018. aug. 5. 11:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen az anyagi helyzetetek, de én így nem mennék el. Vagy spórolnánk mindketten és összehoznánk ezt az utat, akár 2 év múlva, vagy nem mennék el. Egyedül biztosan nem.

Max felajánlanám, hogy ezt az utat én fizetem, jövőre te jössz. De egyedül biztosan nem.

Ez egy 2 hónapos kapcsolatban még oké lenne, de 4 év után nem értem, miért csak magára gondol, miért nem rátok.

2018. aug. 5. 12:19
 17/25 anonim ***** válasza:
Pasiként mondom, te csak egy használati tárgy vagy és nem a párja 4 év után is.
2018. aug. 5. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:
6# 4eves kapcsolatról beszélünk, nem egy egy hónapos jarogatásról.
2018. aug. 5. 17:38
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy négy éves komoly kapcsolatba nem fér bele.
2018. aug. 5. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Az persze, dugópajti... Mennyi elmebeteg van, édes istenem. :D Nyomorékok vagytok, akik ilyet leírtok. 5 éve van párom, házasság is kilátásban van már, teljes mértékben komoly a kapcsolat, és igazi szerelem a miénk. Mégis elmegyek nélküle nyaralni édesanyámmal és a bátyámmal New Yorkba. A párom nem tudná kifizetni, és mi sem tudjuk neki, de bolond lenne ezen hisztizni, hogy én elmegyek, én pedig bolond lennék nem menni, mikor már vagy 10 éve ábrándozunk erről. Pedig a párom is szívesen jönne. De persze, ő nekem csak dugópajti. :)
2018. aug. 5. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!