Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobban tudjak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Alapjába véve én egy visszahúzódó nyugis csaj vagyok, főleg az olyanokkal szemben akiket nem ismerek vagy nem annyira. És ez az osztályban is meg amikor nagyobb baráti körben vagyunk eléggé zavar. Gyakran háttérbe szorulok e miatt, néha még a legjobb barátokkal szemben is. :( Jó lenne ha tudnátok pár dolgot mondani amivel könnyebb lenne.
2008. nov. 2. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nehéz lesz tenni ellene,nekem sem megy.Próbálom elfogadni magamat így,de nem igazán tudom.Teljesen átérzem a helyzetedet.Még én sem tudom a megoldást. (fiú vagyok)
2008. nov. 2. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam elfogadni,de nem nagyon megy mert elszomorit mindig mikor megyünk valahova többen a barátokkal és néha ugy érzem mintha ott se lennék.:(
2008. nov. 2. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. :( Erre 2 megoldás van: vagy elfogadjuk magunkat úgy ahogy vagyunk, vagy gyökeresen megváltoztatjuk magunkat, ahhoz viszont másik ember(barát\nő, szülők...) segítsége is kell. A legjobb ha megbeszéljük vkivel mindent,aki tud tanácsokat adni nekünk(akiben a legjobban megbízol).Ő biztosan tud mondani majd hasznos tanácsokat.Beszéljetek meg vele mindent,amit éreztek és kérjétek a segítségét! Remélem beválik! És aztán , ki tudja, lehet h egyszer majd ő fog tőletek segítséget kérni vmiben. :) Sok sikert!
2008. nov. 2. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Ezen a szülők és a barátok nem tudnak változtatni semmit.Én évtizedek óta küszködök ezzel.Így születtünk,ne is akarj másokat követni,úgysem fog menni.Inkább próbálj kiszurni a tömegből olyanokat mint amilyen te vagy.Vannak páran,csak nézz jól körül!
2008. nov. 2. 21:12
 5/8 anonim válasza:
Eloszor is... Általában azok akik visszahuzodoak valamiféle elbaszott csaladi nevelést kaptak, vagy oan belső gondokkal kuzdenek mint pl a tulsuly, kisebbségi érzés. De szerintem ez a nemerzem jol magam társaságba emberek 90% tulsulyos... tehat megoldás a problemádra ne egyél annyit, es nezz ki jol, fogadd el magad!!!! es ennyi ez a kulcsszo :) semmi más...
2008. nov. 7. 01:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...Az utolsó válaszolónak irnám,hogy nem vagyok tulsúlyos és minden rendben itthon, csak valamiért nem vagyok nagy társaságban magabiztos.És ez okozza szerintem.
2008. nov. 7. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egyeltalán nem vagyok túlsúlyos, sőt mindenki azzal idegesít h mennyire vékony vagyok.Szép vagyok , jó az alakom, szeretem magamat. Mégis nehezen tudok feloldódni és ismerkedni.
2008. nov. 9. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Velem is pontosan ez a gond. :(
2008. nov. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!