Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom féltékeny a legjobb barátomra?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, már az eleje óta féltékenykedik rá. Miután megtudta, hogy igazából vele vesztettem el a szűzességem(tehát volt köztünk valami) csak még rosszabb lett. Mai napig szoktunk találkozni a barátommal, de mióta együtt vagyunk már a kapcsolatom sem olyan "közeli" vele. Ő is és én is tiszteletben tartjuk ezt. Szóval nem értem miért kell ilyennek lennie. 20L
2018. aug. 4. 09:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak barát, akkor nyugodtan lehetne beszélgetni hármasban is. Persze a srácnak ha megy a fejében, hogy ennek a barátnak megvolt a csaj, az már az ő gondja... rendezze le magában, ő a nyomorék...
2018. aug. 4. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nyilván ironikusan értettem...
2018. aug. 4. 10:02
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Mi a kérdés? Neked a barátod az első, mint irtad.

Akkor a pároddal szakitsál. Nekem sem kéne olyan pár, akinek nem én vagyok az első. Az inkább már csak olyan szexkapcsolat, most ép veled dugok, de azu a másik a fontos.

2018. aug. 4. 10:05
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
En teljesen megertem a parodat, pedig nem vagyok egy feltekeny, birtoklo tipusu ember. Folyamatosan megalazod szerencsetlent, hogy ott vagy meg mindig egy olyan pasi korul alkalmankent, aki mar korabban is megkurt teged (ez meg milyen baratsag akkor amugy is?).
2018. aug. 4. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:
20%
Itt mindenki magabol indul ki. Ez a gond :)
2018. aug. 4. 10:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Mi az hogy milyen barátság? Én azért feküdtem le vele, mert tudtam benne megbízhatok, és azt akartam ne a legszarabb emberrel történjen az első nekem. Illetve nem értem miért megalázó ez a pasimnak, hogy a legjobb barátommal találkozgatok, mikor már semmi olyat nem csinálunk egymással.
2018. aug. 4. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Akárhogy is nézzük, ez a legjobb barát egy ex.

És igen, sokakat zavarna egy ilyen helyzet... Ilyenkor megtörik a bizalom, mert az a barát még mindig nagyon fontos. Valószínüleg a párod úgy érzi, hogy kötődsz még. Hasonló helyzetekben ilyenkor szakítás van...

2018. aug. 4. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem érted, hogy mindez miért zavarja a jelenlegi partneredet, akkor neked nincs mit magyarázni az érzelmi intelligenciáról. Kihelyeznélek, mint macskát kulázni, ha megtudnám ezt.
2018. aug. 4. 10:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit csinálni akkor vele, több mint 10 éve ismerem, nem fogok emiatt kevesebbet találkozni vagy ilyenek. Ha ezt nem képes elfogadni akkor meg nemtudom...
2018. aug. 4. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:
74%

Akkor keress olyat, aki elbírja fogadni,hogy van közeli fiúbarátod.

Nem mindenki tudja ezt tolerálni.

Én sem tudnám elfogadni,hogy állítólag jó barátod, de d_gtatok. Mi a garancia rá,hogy legközelebb nem történik meg? Elvileg a férfi-nő barátság attól barátság,hogy nem vonzódnak egymáshoz szexuálisan... Ti ezt bőven átléptétek,hogy is hihetné el hogy csupán barátként tekintetek egymásra?

2018. aug. 4. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!