Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm a legjobb csajokra féltékeny és leéget ezzel. Mással is csinálják ezt?
A barátnőm mindig a legjobb nőkre találja ki hogy kikezdenek velem. Amúgy egy ronda pali vagyok, csoda hogy lett barátnőm, még az anyámnak se tetszek pedig állítólag minden szülő szépnek látja a gyerekét.
Szóval a barátnőm ilyen helyzetekbe hoz és én égek be a végén, azt hiszek a csajok hogy én dicsekedtem valamivel a barátnőmnek kamura!
Tegnap volt hogy segítettem egy csajnak megfogni az ajtót amíg dobozokat cipelt majd visszafelé rámmosolygott teljesen semlegesen köszönetképpen, a barátnőm meg utánakiabált hogy ez azért durva volt, itt áll a barátnője, mit képzelsz magadról, mellőlem akarod elcsábítani?
A csaj meg hozzám jött oda este hogy én ne terjesszek olyat hogy ő kikezdett volna velem! Pedig nem mondtam ilyet soha mert nem volt még ilyen egy nő se kezdett ki velem soha!
Másnak is csinál ilyet a barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!