Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny a férjem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a férjem a legjobb barátnőmre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bevallottam férjemnek, hogy legjobb barátnőmmel korábban együtt jártunk és szerelmesek voltunk egymásba. Ő pedig oltári nagy balhét csapott, hogy ezentúl nem lehetek vele kettesben, sőt meg kéne vele szakítanom a barátságot.

Nagyon féltékeny rá.

De barátnőmmel ovi óta ismerjük egymást. Nagyon fontos a barátságunk, állja mér nyolc éve szakítottunk.

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy sosem fogom vele megszakítani a barátságot?

2017. márc. 28. 18:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel jàrtatok akkor érthető hogy féltékeny mégha nem vagytok màr szerelmesek egymàsba!Én nem vallottam volna be neki mindenkinek vannak titkai !
2017. márc. 28. 18:27
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Tehát nem csupán a legjobb barátnődről van szó, hanem az egyik exedről.

Ilyenkor mindig gondolj bele, hogy fordított helyzetben mit éreznél. Te jó szívvel engednéd el egy olyan férfi barátjával akivel előtted együtt járt, szerelmes volt belé és természetesen szexuális kapcsolat is volt közöttük?

2017. márc. 28. 18:36
 3/21 A kérdező kommentje:

De ez teljesen más.

Nem tudnék a legjobb barátnőm nélkül élni. 😞

Minek kell féltékenynek lennie? Tudja, hogy nem csalom meg. De a barátnőm a lelki társam.

2017. márc. 28. 18:41
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
Legjobb barát... Attól mert azonos neműről beszélünk, már az is bizarr, h a legjobb barátodként tartod számon, miközben az exed... Az ex az ex. A férfi exeimre személy szerint jó ismerősként sem tudok nézni, nem még h mondjuk beszéljek is velük.. Együtt tudok érezni a pároddal, nekem sem esne jól és a legszomorúbb, h még empátia sincs benned.
2017. márc. 28. 18:47
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Tehát megmondtad neki, hogy van nála fontosabb az életedben, és ő csak örök második lehet.

Teljesen reális, hogy most csalódott, dühös. Állítsátok helyre a bizalmat!

2017. márc. 28. 18:49
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tartom elfogadhatónak az ilyen ultimátumokat semmi kapcsolatban. Te mondtad el neki, onnan tudja, akár örülhetne a bizalmadnak.
2017. márc. 28. 18:51
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
6. Az igen, "igazad van"... De X év után és házasság után vallja be a férjének, h az évek óta legjobb barátnőjével járnak :D Szép... Házasság előtt hol volt az őszinteség? Ja, mert akkor már lehet nem veszi el a pasi? :D Ez aztán az igazmondás és a bizalom
2017. márc. 28. 18:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
azaz jártak :D javítva
2017. márc. 28. 19:00
 9/21 A kérdező kommentje:
7-es, én sem kérdeztem ki őt az exeiről. A múltamhoz semmi köze.
2017. márc. 28. 19:10
 10/21 A kérdező kommentje:
Azt sem értem, miért zavarja. Előző barátom tudott róla, és inkább izgatta.
2017. márc. 28. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!